Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας να απαντήσει στην πρόταση για το αφορολόγητο

Βόλτα στο Χαλάνδρι έκανε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του, επεσήμανε πως όλοι του τόνισαν την ανάγκη να μειωθούν οι φόροι, ενώ κάλεσε και πάλι τον Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει την τροπολογία που θα καταθέσει τη Δευτέρα η ΝΔ στη Βουλή για τη μη μείωση του αφορολόγητου.

«Χθες κατέθεσα δημόσια πρόσκληση-πρόκληση στον κ. Τσίπρα να υποστηρίξει την τροπολογία μας για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, το οποίο θα αρχίσει να ισχύει από την 1-1-20» είπε ο κ. Μητσοτάκης φέρνοντας ως παράδειγμα, ότι ένας συνταξιούχος ο οποίος παίρνει σύνταξη 750 ευρώ που σήμερα δεν πληρώνει κανένα φόρο από 1-1-20 θα πληρώσει 442 ευρώ φόρο ετησίως.

«Ελπίζω όταν ο κ. Τσίπρας τελειώσει επιτέλους τις διακοπές του με τον κ. Πολάκη να δεήσει να απαντήσει στην πρότασή μου» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε και το υποκατάστημα της ΔΕΗ εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για το μέλλον της επιχείρησης.

mitsotakis alandri mitsotakis alandri mitsotakis alandri mitsotakis alandri mitsotakis alandri

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καλύπτετε κύκλωμα κομματαρχών» – «Διαβάζετε τα δημοσιεύματα όπως σας βολεύει»
Για κύκλωμα κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας, ελεγκτών και στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ που είχε προστασία και κάλυψη στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης μιλά το ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 5
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της πλήρους συμμόρφωσης με τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγώνας δρόμου στο ΠΑΣΟΚ για να μην παραγραφούν οι ευθύνες στελεχών της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Νίκος Ανδρουλάκης