Πολιτική

Μητσοτάκης στην Κέρκυρα: Ντροπή να καταντήσει έτσι το Αχίλλειο (pics)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρώτη στάση του πρωθυπουργού στο Αχίλλειο όπου με δηλώσεις του καυτηρίασε την εικόνα εγκατάλειψης. 

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι δεν ήταν εικόνες που μας τιμούν αυτές που αντίκρισε στο Αχίλλειο, ενώ ξεναγήθηκε στους χώρους και τον κήπο του μουσείου. “Ντροπή για την Κέρκυρα να βρίσκεται το Αχιλλείο σε αυτή την κατάσταση”, επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου αποκατάστασης του Αχιλλείου, τονίζοντας ότι θα το παρακολουθεί στενά. Τον πρωθυπουργό συνόδευαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, και ο υφυπουργός αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική Κώστας Σκρέκας.

Τον κ. Μητσοτάκη και τα μέλη της κυβέρνησης υποδέχθηκαν η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, και ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας.

Στον πρωθυπουργό, τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από το μουσείο και τον υποδέχθηκε η φιλαρμονική εταιρεία Γαστουρίου. Ο κ. Μητσοτάκης με τη συνοδεία του, βρέθηκε και στο Ιστορικό Δημαρχείο της Κέρκυρας – όπου και τον υποδέχτηκε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε μετείχαν και οι άλλοι τρεις δήμαρχοι Κώστας Λέσσης, Γιώργος Μαχειμάρης και Σπύρος Βλαχόπουλος όπως και η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Mitsotakis Kerkyra

Mitsotakis Kerkyra

Mitsotakis Kerkyra

Mitsotakis Kerkyra

Mitsotakis Kerkyra

πηγές: kerkyrasimera.gr , corfunews.org

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Δεν φωτίζουμε μόνο τον Λευκό Πύργο, φωτίζουμε ολόκληρη τη Μακεδονία»
Με τη «Μισιρλού» η φωταγώγηση του ιστορικού μνημείου - Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα η ειδική τελετή για το εμβληματικό μνημείο της συμπρωτεύουσας
Λευκός Πύργος
53
Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη που διέκοψε τον Παπαστεργίου στον αέρα: «Με γείωσε για να απαντήσει στον Κυριάκο;»
Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση - Η αυθόρμητη αντίδραση της δημοσιογράφου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Δημήτρης Παπαστεργίου 5