Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: “Η Φώφη είναι χειρότερα”!

Μητσοτάκης
Φωτογραφία από: Youtube

Σειρά… ΚΚΕ! Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντάται αυτή την ώρα με τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η ψήφος των αποδήμων είναι στο επίκεντρο της ατζέντας που… κρατά μαζί του σήμερα, Παρασκευή 11.10.2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντά τους πολιτικούς αρχηγούς.

Μητσοτάκης… με γεμάτη μέρα

Η αρχή έγινε με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και ακολούθησε η συνάντηση με την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Πάνω από μια ώρα κράτησαν και οι δυο πρώτες συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στο θέμα της ψήφου των αποδήμων.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και στις δυο συναντήσεις ο πρωθυπουργός ήταν μόνος του με τους πολιτικούς αρχηγούς, χωρίς την παρουσία συμβούλων ή συνεργατών.

Οι συζητήσεις μπροστά στις κάμερες αφορούσαν με τον μεν Αλέξη Τσίπρα την διακόσμηση του γραφείου και με την δε Φώφη Γεννηματά για θέματα υγείας αφού η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι υποφέρει από κρύωμα και σηκώθηκε από το κρεβάτι μόνο για να συναντήσει τον πρωθυπουργό, ο οποίος της είπε επίσης ότι και ο ίδιος αναρρώνει από κρύωμα και της… παρήγγειλε ένα πράσινο τσάι!

Αυτή την ώρα, ο πρωθυπουργός συναντάται με τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Και σε αυτή την συνάντηση, το… κρύωμα μονοπώλησε το ενδιαφέρον!

Έμαθα ότι είστε κρυωμένος” είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στον πρωθυπουργό, ο οποίος απάντησε: “Η Φώφη ήτανε πιο χάλια από εμένα”…

Τότε, ο ΓΓ του ΚΚΕ αποκρίθηκε: “Είναι η εποχή αυτή“.

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την συνάντηση

Θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια του πεθερού του, αλλά και με τον Κυριάκο Βελόπουλο, αρχηγό της Ελληνικής Λύσης, με τον οποίο και θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος των συζητήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις