Πολιτική

Μπακογιάννης: “Ασπίδα” στην Γκαγκάκη παρά την παραίτηση

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στηρίζει την Κατερίνα Γκαγκάκη, παρά το ότι έκανε δεκτή την παραίτησή της μετά τον... τυφώνα Λιάγκα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την αμέριστη στήριξή του στην Κατερίνα Γκαγκάκη εξέφρασε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος σχολίασε την παραίτησή της από τη θέση του προέδρου της «Τεχνόπολις», την οποία ο ίδιος είχε κάνει αποδεκτή τελικά.

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, και σχολιάζοντας το ζήτημα της κας Ινές Αγγελή-Λυκούδη, ο κ. Μπακογιάννης θέλησε να αναφερθεί και στην περίπτωση της κας Γκαγκάκη. Όπως αποκάλυψε ο κ. Μπακογιάννης, η κα Γκαγκάκη είχε θέσει στη διάθεσή του την παραίτησή της από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το ζήτημα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο σχολιάστηκε το περιστατικό με την φοιτήτρια που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

«Από την πρώτη μέρα είχε θέση την παραίτησή της, αλλά δεν την είχα κάνει εγώ δεκτή» ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στον επαγγελματισμό που έδειξε η κα Γκαγκάκη από την θέση της προέδρου της «Τεχνόπολις», στην αξιοσημείωτη επάρκειά της, ενώ τόνισε πως στο μικρό αυτό διάστημα βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα της νέας διακυβέρνησης του Δήμου.

«Δεν θα μιλήσω για το λάθος της», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης. «Θα ήθελα να πω όμως, προσωπικά, ότι όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι πολύ εύκολο να στην εποχή των social media να κρεμάμε ανθρώπους στα μανταλάκια. Άλλα όλοι άνθρωποι είμαστε».

Από την πλευρά του ο κ. Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε και αυτός στην περίπτωση της κας Γκαγκάκη, απαντώντας στον κ. Μπακογιάννης. «Έκανε ένα λάθος και παραιτήθηκε. Δεν αναφέρθηκα σε αυτήν. Το φέρνεται ως ένα θέμα για μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν έχει ανοίξει τέτοιο θέμα», ανέφερε ο κ. Γερουλάνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το PosoKanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο – Επιδότηση έως και 36.000 ευρώ για την «Ανακαίνιση Κατοικίας»
«Η ακρίβεια παραμένει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα νοικοκυριά και δεν υπάρχουν εύκολες ή μαγικές λύσεις. Υπάρχει μόνο συνεχής προσπάθεια, σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 40
Γιώργος Σιακαντάρης: Η βελόνα του ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει και όχι λόγω του Ανδρουλάκη – Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις γι’ αυτά που λέω από το 2010
«Δέχομαι το 2026 προσωπικές επιθέσεις για απόψεις που έχω εκφράσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2010» γράφει στην ανάρτησή του
Γιώργος Σιακαντάρης 8
Μαρία Καρυστιανού: Αν νομοθετηθεί ο όρος γυναικοκτονία θα είναι σαν να λέω ότι η γυναίκα ανήκει στις ευάλωτες ομάδες
«Ο όρος γυναικοκτονία τονίζει τη διάκριση μεταξύ των γυναικών και των ανδρών. Τοποθετεί τη γυναίκα στις ευάλωτες ομάδες, Δεν πιστεύω ότι η γυναίκα είναι αδύναμο φύλο», υποστήριξε η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία»
Μαρία Καρυστιανού
31
Μπαράζ περιοδειών κορυφαίων υπουργών και στελεχών της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα – «Εξόρμηση» για τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους
Τα «αναχώματα» στην Πελοπόννησο λόγω Σαμαρά, το τεστ του πρωθυπουργού για το ποιοι υπουργοί «ιδρώνουν τη φανέλα» και τα «γαλάζια» φροντιστήρια
Κυριάκος Μητσοτάκης 66