Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μπρίφινγκ… δικομματικό!

Μπρίφινγκ… δικομματικό!

Ξανάρχεται το μπρίφινγκ του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπως όλα δείχνουν. Λίγο οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές και οι εντεινόμενες συγκρούσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγο που μας έχει πάρει… η χαρά για το αναμενόμενο πρωτογενές πλεόνασμα, την πήρε την απόφαση το Μαξίμου.

Επαναφορά του μπρίφινγκ, της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, δηλαδή, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, φέρεται να έχει αποφασίσει το Μαξίμου, το οποίο και αναμένεται να αναλάβει ο Σίμος Κεδίκογλου.

Το ενδιαφέρον και το διαφορετικό σε σχέση με τα όσα ξέραμε, βέβαια, είναι ότι από εδώ και στο εξής το «οκ» για το περιεχόμενο του μπρίφινγκ θα πρέπει να είναι… διπλό. Και από το Μαξίμου και από την Χαριλάου Τρικούπη, δηλαδή.

Εξάλλου, το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη στείλει το μήνυμα: ουδεμία αντίρρηση, αρκεί να έχει προηγηθεί η απαραίτητη ενημέρωση και συνεννόηση μεταξύ Μαξίμου και Χαριλάου. Όπως λένε συνεργάτες του προέδρου Βαγγέλη, άλλωστε, «είπαμε αμάν να συγχρονιστούμε, μετά τους απανωτούς αιφνιδιασμούς Σαμαρά – Στουρνάρα του προηγούμενου καιρού, μην την ξαναχάσουμε τη μπάλα τώρα»!

Να υπενθυμίσουμε ότι το μπρίφινγκ υποβαθμίστηκε αρχικά και, στη συνέχεια, καταργήθηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή. Όχι ότι ευτύχησε και με την κυβέρνηση Παπανδρέου, βέβαια, που έψαχναν οι δημοσιογράφοι κάθε τρεις και λίγο τον Πεταλωτή στην Ξάνθη και έκαναν προσευχές να σηκώσει το τηλέφωνο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κεδίκογλου: Είστε θλιβεροί – ΣΥΡΙΖΑ: Ευτυχώς που υπάρχεις για να συμφωνείς με τον Σαμαρά

ΣΥΡΙΖΑ: Ίχνος ντροπής δεν έχει ο Σαμαράς – Κεδίκογλου: Έχει καταντήσει κωμικός ο ΣΥΡΙΖΑ

Εύβοια: Τα χλιδάτα μπάνια του Σίμου Κεδίκογλου με την αγαπημένη του Αδαμαντία – Φωτό!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε