Πολιτική

Μυστικό του… κράτους η αποστολή επιστολής με σφαίρες στον Καραμανλή!

Επιστολή με τρεις σφαίρες έστειλαν άγνωστοι στο γραφείο του βουλευτή Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή αλλά η αστυνομία θέλησε να το κρατήσει... μυστικό! Η επιστολή εστάλη στο γραφείο του βουλευτή πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το περιεχόμενο της επιστολής δεν έχει γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστό. Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως έγραφε “για σένα και την οικογένειά σου”.

Ο φάκελος περιείχε και τρεις σφαίρες των 9mm. Το απειλητικό πακέτο βρήκε συνεργάτης του ξαδέλφου του πρώην πρωθυπουργού στην είσοδο του γραφείου του στην Αθήνα, σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται και έγραφε το όνομα του βουλευτή της ΝΔ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ενημερωθεί και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, τόσο της τρομοκρατίας όσο και των προσωπικών διαφορών.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το γιατί μια απειλητική επιστολή σε έναν βουλευτή κρατήθηκε… μυστική από την αστυνομία για σχεδόν μια εβδομάδα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο – Live η συνέντευξή του
«Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που τα βγάζουν πέρα δύσκολα, πολλές από τις μειώσεις φόρων έχουν ήδη απορροφήσει την αύξηση των τιμών» - «Τα έργα που παραδίδουμε δεν έχουν σχέση με το χρόνο των εκλογών»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει σελίδα και περνά στην αντεπίθεση με αιχμή τη Novartis
Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν περιορίστηκε σε μια τυπική οργανωτική διαδικασία, αλλά κατέληξε σε αποφάσεις που συνδυάζουν πολιτική αντεπίθεση, οργανωτική ανασυγκρότηση και προετοιμασία
Η Ρένα Δούρου
«Μπρα ντε φερ» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 86 και τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Ιδιαίτερα επίκαιρη γίνεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για αναθεώρηση του άρθρου 16, επιχειρώντας να κατοχυρώσει το μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα των μη κρατικών πανεπιστημίων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
94