Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ναι” από τον Δημήτρη Καμμένο στην πρόταση δυσπιστίας και διαγραφή από τους ΑΝΕΛ

“Ναι” από τον Δημήτρη Καμμένο στην πρόταση δυσπιστίας και διαγραφή από τους ΑΝΕΛ

– “Φωτιές” άναψε στους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος
– Ψήφισε “ναι” στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ
– Άμεση διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες
– Αιχμές για… καλοπληρωμένη μεταγραφή από τον Πάνο Καμμένο

Πολιτική “φωτιά” επεφύλασσε η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η ΝΔ κατά της κυβέρνησης. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ψήφισε “ναι”, με την αντίδραση του Πάνου Καμμένου να είναι οργισμένη.

Ο Δημήτρης Καμμένος ψήφισε “ναι”,και στο άκουσμα αυτό κάποιοι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν την απόφασή του.

Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος αφού αρχικά τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, στην συνέχεια με μια ανάρτηση έκανε λόγο για… καλοπληρωμένη μεταγραφή.

Με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής, δήλωσε πως σας ο Δημήτρης Καμμένος δεν ανήκει πλέον στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

“Με επιστολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος”.

Ράνια Σβίγκου: Μάλλον άργησε κιόλας

“Αναμενόμενη” χαρακτήρισε τη στάση του Δ. Καμμένου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου. «Μάλλον άργησε κιόλας», προσθέτει στην ανάρτησή της στο Twitter.

Και καταλήγει: «Η έκπληξη θα ήταν η συνέχιση της στήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα μπορεί να συνεχίσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό αυτό που ξεκίνησε εδώ και καιρό».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις