Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νάσος Ηλιόπουλος για Αριστοτελία Πελώνη: Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται

Νάσος Ηλιόπουλος για Αριστοτελία Πελώνη: Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται

Με μια δεικτική ανάρτηση ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε στο tweet της Αριστοτελίας Πελώνη σχετικά με τη διάδοση fake news.

Υπενθυμίζεται πως η Αριστοτελία Πελώνη με ένα tweet θέλησε να απαντήσει σε αναρτήσεις στα social media που την ήθελαν να βρίσκεται στην Κούβα για διακοπές την ώρα που η Ελλάδα καίγεται. Η ίδια ανέφερε πως πρόκειται για fake news: «Σταματήστε επιτέλους τα fake news! Όλοι είμαστε εδώ και οτιδήποτε άλλο το διαψεύδω κατηγορηματικά. Αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα».

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε: «Χαιρετίζω την επανεμφάνιση της κυβερνητικής εκπροσώπου, που μας ενημέρωσε ότι δεν θα μας ενημερώσει για τίποτα».

Με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε: «Σε μια στιγμή κρίσης αντί για ενημέρωση η κυρία Πελώνη κρύβεται. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, μήπως και γλυτώσουν τις ευθύνες τους, απορρίπτοντας ακόμα και το ενδεχόμενο ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις