Σάββατο, 18 Μαΐ
20oC Αθήνα

Νάσος Ηλιόπουλος: «Βρέθηκαν τσάντες με χρήματα στο σπίτι της Καϊλή και ο Ανδρουλάκης κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ»

Νάσος Ηλιόπουλος: «Βρέθηκαν τσάντες με χρήματα στο σπίτι της Καϊλή και ο Ανδρουλάκης κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη με αφορμή την υπόθεση προσαγωγής της Εύας Καϊλή από τις βελγικές αρχές και τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε για το θέμα της Εύας Καϊλή, μίλησε για τσάντες με χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της και εκεί έκανε την επίθεση για τον Ανδρουλάκη.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της Εύας Καϊλή και του Νίκου Ανδρουλάκη σε ανάρτησή που έκανε στα social media και στην οποία σχολίαζε και τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε: «Βρέθηκαν τσάντες με χρήματα στο σπίτι της κ. Καϊλή και ο κ. Ανδρουλάκης κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «εγώ δεν καλύπτω κανέναν». Τι άλλο θα έπρεπε να γίνει μπας και ανακαλύψει το Δούρειο Ίππο;».

Στο υστερόγραφό του στο μήνυμά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηλιόπουλος έριξε άλλο ένα καρφί κατά της Εύα Καϊλή και τόνιζε: «ΥΓ. Το Κατάρ των 6.500 νεκρών δεν είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις