Πολιτική

ΝΔ: Ανακυκλώνουμε το εκλογικό υλικό της 21ης Μαΐου, συμμετέχουμε στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μία δράση ανακύκλωσης καλεί η ΝΔ τα μέλη της και όλους τους πολίτες. Αφορμή, η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου.

Σε μήνυμά της για την επερχόμενη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ, απευθύνει το εξής κάλεσμα:

«Αντί να γεμίσουμε την Ελλάδα με αφίσες, επιβαρύνοντας το περιβάλλον, αφήνουμε θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα με κάθε δυνατό τρόπο. Για αυτό ανακυκλώνουμε χαρτί!

Τι;

– Ψηφοδέλτια εκλογών 21ης Μαΐου (τα οποία δεν ισχύουν πια, καθώς στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε με νέα ψηφοδέλτια)

– Εκλογικό υλικό των εκλογών της 21ης Μαΐου (φυλλάδια υποψηφίων βουλευτών, κάρτες, προσκλήσεις, φακέλους)

– Περιοδικά, εφημερίδες και χαρτί εκτύπωσης.

Πού;

Σε όλα τα εκλογικά περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα.

Πότε;

Από την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – Δευτέρα 5/6 – έως την ημέρα των εκλογών, Κυριακή 25/6 κατά τις ώρες λειτουργίας των περιπτέρων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

ND PAGKOSMIA MERA PERIVALLONTOS

Τέλος, η ΝΔ υπογραμμίζει ότι «δεν ανακυκλώνουμε τα έντυπα του προγράμματος διακυβέρνησης 2023-2027, γιατί σε αντίθεση με άλλους, εμείς δεν ‘εξαφανίζουμε’ το πρόγραμμά μας. Το κρατάμε, ώστε να μπορούν όλοι να βλέπουν ότι «Το είπαμε και το κάναμε», όπως κάναμε και στην πρώτη θητεία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Ανακυκλώνουμε το εκλογικό υλικό των εκλογών της 21ης Μαΐου. Συμμετέχουμε στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου» καταλήγει η ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μπρα ντε φερ» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 86 και τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Ιδιαίτερα επίκαιρη γίνεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για αναθεώρηση του άρθρου 16, επιχειρώντας να κατοχυρώσει το μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα των μη κρατικών πανεπιστημίων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
94
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής