Πολιτική

ΝΔ: Αντιδράσεις από την παρουσία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με «ομογενείς» από την Ξάνθη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ήταν παρών σε συνάντηση ενόψει της εκλογής ψευδομουφτή.

Ειδικότερα ο Τάσος Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Στην επίσημη σελίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, εν όψει εκλογής ψευδομουφτή: «(…) Σήμερα συναντηθήκαμε με ομογενείς μας στον Τόπειρο Ξάνθης (…)». Στο κέντρο της φωτογραφίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Η ελληνική κοινωνία περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα