Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΝΔ απαντά στον Κατρούγκαλο για τις… ψήφους της Μεγάλης Βρετανίας

ΝΔ

Συνέχεια στο ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων της Μεγάλης Βρετανίας στις επερχόμενες εκλογές δίνει η ΝΔ με ανακοίνωση – απάντηση στον Γιώργο Κατρούγκαλο.

«Ο κ. Κατρούγκαλος, αντί να συκοφαντεί για fake news ακόμη και κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ο κ. Βέμπερ, οφείλει να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Μπορεί σήμερα ένας Έλληνας κάτοικος της Μεγάλης Βρετανίας να εγγραφεί -όπως δικαιούται- στην ελληνική πρεσβεία για να ψηφίσει στις ευρωεκλογές; Η απάντηση είναι όχι, ό,τι και να λέει ο fake υπουργός των Εξωτερικών ο οποίος δεν ντρέπεται από χθες με ψέματα να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ.

Η κριτική της ΝΔ στον Κατρούγκαλο

Η Πειραιώς τονίζει ότι «οι συμπολίτες μας που κατοικούν στη Μ. Βρετανία δεν είναι δεύτερης κατηγορίας».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει «η κυβέρνηση όμως μια τους λούζει με παγωμένο νερό, ανακοινώνοντας επίσημα ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν, και μια με ζεστό, προαναγγέλλοντας ότι θα φέρει -κάποια στιγμή- ειδική νομοθετική ρύθμιση. Φοβούμαστε ότι ειδικά ο κ. Κατρούγκαλος είναι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος για να τους απαλλάξει από αυτό το σκωτσέζικο ντους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις