Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΝΔ – Απαντά στον Τάσο Πετρόπουλο για “κόσμο που έτρωγε απ’ τα… σκουπίδια πριν τον ΣΥΡΙΖΑ”! – video

ΝΔ – Απαντά στον Τάσο Πετρόπουλο για “κόσμο που έτρωγε απ’ τα… σκουπίδια πριν τον ΣΥΡΙΖΑ”! – video

Σκληρή η απάντηση της ΝΔ στα όσα δήλωσε την Πέμπτη (28.2.2019) ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος απευθυνόμενος σε μαθητές στη Βουλή.

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αναφέρονται τα εξής:

“Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε πια το σημείο της αυτογελοιοποίησης. Ο υπουργός που κατόρθωσε να αυξήσει τις εισφορές στους εργαζομένους, μειώνοντας παράλληλα τις συντάξεις, παριστάνει τον σωτήρα του έθνους σε μαθητές δημοτικού. Τον παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών, είτε πιστεύει όσα λέει, είτε απλά ζει εκτός τόπου και χρόνου, που είναι και το πιθανότερο”.

Πετρόπουλος σε μαθητές: Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ ο κόσμος έτρωγε απ’ τα σκουπίδια

Στην… απίστευτη δήλωσή του προς τους μαθητές που βρίσκονταν την Πέμπτη (28.2.2019) στα θεωρία της αίθουσας της Ολομέλειας, ο κ. Πετρόπουλος χαρακτήρισε τα παιδιά «τυχερά» επειδή δεν πρόλαβαν να δουν τις εποχές… πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, που ο κόσμος «έτρωγε από τα σκουπίδια και είχαν μειωθεί οι γάτες και οι σκύλοι».

“Η θνησιμότητα στην Ελλάδα, την περίοδο 2010 έως και το 2014, αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%. Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα που δεν προλάβατε να δείτε εσείς παιδιά, αλλά είναι μια εικόνα που ήταν πραγματική και η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να τα καταστήσουμε αυτά παρελθόν”.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις