Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΝΔ: Διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μίχαλο αφήνοντας… αιχμές για “Δούρειους Ίππους”

ΝΔ: Διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μίχαλο αφήνοντας… αιχμές για “Δούρειους Ίππους”

“Παρελθόν” αποτελεί από τη Νέα Δημοκρατία ο Κωνσταντίνος Μίχαλος. Η διαγραφή του πρόεδρου του ΕΒΕΑ αποφασίστηκε έπειτα από συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ.

Ο Κωσταντίνος Μίχαλος ήταν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της διαγραφής του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ κάνοντας λόγο για “Δούρειους Ίππους που δεν χωρούν στο κόμμα της αντιπολίτευσης.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως «με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκτός κόμματος» με την επισήμανση πως «στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν “Δούρειοι Ίπποι”».

Για την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου έκανε tweet και ο  γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Να σημειωθεί ότι ο Κωσταντίνος Μίχαλος είχε επικροτήσει την συμφωνία στο Eurogroup, ενώ είχε ταχθεί υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, κόντρα στην γραμμή της Νέας Δημοκρατίας! Επιπλέον είχε δηλώσει ότι δεν βοηθά την ανάπτυξη και την οικονομία η εκλογολογία!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις