Πολιτική

ΝΔ: Γεμπελικές μέθοδοι ΣΥΡΙΖΑ για το νερό – «Πες, πες στο τέλος κάτι μένει»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα υποστηρίζει περί ιδιωτικοποίησης του νερού εξαπολύει η ΝΔ κατηγορώντας μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι χρησιμοποιεί γκεμπελικές μεθόδους. 

«Στον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει, «αποφάσισαν για το ζήτημα του νερού, να εφαρμόσουν τις μεθόδους του Γκέμπελς: πες, πες, στο τέλος κάτι μένει. Παρότι, δεν έχει τεθεί σε καμία περίπτωση ζήτημα ιδιωτικοποίησης του νερού και τα σχετικά fake news του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαψευστεί με τον πιο επίσημο και τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κα Τσαπανίδου επιμένει ακόμη και σήμερα στο ψέμα περί δήθεν ιδιωτικοποίησης. Αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν. Θα τους το ξαναπούμε λοιπόν: Το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό! Ο κόσμος τους έχει μάθει αλλά αυτοί συνεχίζουν απτόητοι με γκεμπελικές «συνταγές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ 67