Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΝΔ για Κουφουντίνα: Δεν υπάρχει προηγούμενο τρομοκράτης να κάνει περιχαρής βόλτα στα σημεία που δολοφονούσε

ΝΔ για Κουφουντίνα: Δεν υπάρχει προηγούμενο τρομοκράτης να κάνει περιχαρής βόλτα στα σημεία που δολοφονούσε

Σκληρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή την βόλτα του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ εκτός από την βόλτα του Κουφοντίνα “φωτογραφίζει” και δηλώσεις του Παύλου Πολάκη και του Γιώργου Κυρίτση.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: «Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κράτος δικαίου, υπουργός μιας κυβέρνησης να καταγγέλλει δημοσίως και να απειλεί ονομαστικά εισαγγελείς και ανακριτές σε μια πρωτοφανή απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κράτος δικαίου αμετανόητος τρομοκράτης -που έχει καταδικασθεί 11 φορές σε ισόβια- να κάνει περιχαρής βόλτα στα σημεία που σκότωνε εν ψυχρώ ανθρώπους, απολαμβάνοντας την πολλοστή άδεια που του δόθηκε για να βγει από τις φυλακές.

Δεν υπάρχει προηγούμενο βουλευτής κυβερνώντος κόμματος να κάνει δημοσίως… χιούμορ με τον χρόνο των εκλογών, υπονοώντας ότι αυτές μπορεί να μην γίνουν και καθόλου, όπως συνέβη επί χούντας.

Όλα όσα εξελίχθηκαν από το πρωί είναι απλά το είδωλο του κ. Τσίπρα στον καθρέφτη του. Μόνο που οι πολίτες το γνωρίζουν πια και -είτε το θέλει είτε όχι- δεν θα αργήσουν να του δώσουν την απάντησή τους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις