Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΝΔ για σιδηρόδρομους: Συμφωνεί με την κ. Πέρκα και ο εξαφανισμένος κ. Σπίρτζης ότι φταίνε όλοι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ;

ΝΔ για σιδηρόδρομους: Συμφωνεί με την κ. Πέρκα και ο εξαφανισμένος κ. Σπίρτζης ότι φταίνε όλοι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ;

Απάντηση στις δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτης Πέρκα σχετικά με την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο, με αφορμή τα Τέμπη έδωσε η ΝΔ. Σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα σημειώνει πως «για την κατάσταση φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, η ΝΔ αφήνει αιχμές για τον Χρήστο Σπίρτζη, λέγοντας πως «εξαφανίστηκε» αμέσως μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. «Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν», τονίζεται στην ανακοίνωση της οδού Πειραιώς.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει και από τη δήλωση της κας Πέρκα, που είχε διατελέσει και Γενική Γραμματέας Μεταφορών, για την κατάσταση στους σιδηροδρόμους φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς, συμφωνεί και ο εξαφανισμένος κ. Σπίρτζης. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».

Νωρίτερα, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ η βουλευτής Φλώρινας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Πέτη Πέρκα είχε υποστηρίξει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε το έργο σηματοδότησης/τηλεδιοίκησης ολοκληρωμένο κατά 68%».

«Υπάρχουν διαχρονικές αστοχίες, πλην της περιόδου της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε με αποδείξεις. Να πούμε τα τελευταία 20 χρόνια; Τα τελευταία 50 χρόνια; Ποιοι κυβέρνησαν τον τόπο; Πώς πάρθηκαν οι αποφάσεις για τον σιδηρόδρομο και τι έγινε τα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε η κ. Πέρκα και πρόσθεσε:

«Σήμερα, τα κυβερνητικά στελέχη μάς μιλούν για ολοκλήρωση του έργου σε ποσοστό 70% και εφόσον εμείς έχουμε στοιχεία ότι παραδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ το 68%, άρα τα 4 χρόνια κυβέρνησης ΝΔ προχώρησε μόνο 2% του έργου».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις