Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

ΝΔ κατά Κουτσούμπα για το sugar daddies: Κατάπτυστη, απαράδεκτη και άκρως υποτιμητική δήλωση για τις γυναίκες

ΝΔ κατά Κουτσούμπα για το sugar daddies: Κατάπτυστη, απαράδεκτη και άκρως υποτιμητική δήλωση για τις γυναίκες

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το επιχείρημα που προέβαλλε μιλώντας στη Βουλή κατά της ίδρυσης μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στην ολομέλεια έφερε ως παράδειγμα τις σκανδιναβικές χώρες λέγοντας ότι εκεί προκειμένου να πληρώσουν τα δίδακτρα των σχολών τους αναζητούν sugar daddies. 

Η ΝΔ δια του εκπροσώπου Τύπου Νίκου Ρωμανού δήλωσε: «Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, επιχειρηματολογώντας από βήματος Βουλής κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων, έκανε την αδιανόητη δήλωση ότι οι φοιτήτριες για να πληρώσουν τα δίδακτρά τους «θα αναγκάζονται να αναζητούν “sugar daddies” με τα γνωστά ανταλλάγματα». Πρόκειται για μία κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση. Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν εάν αυτή η αθλιότητα είχε ειπωθεί από πολιτικό οποιουδήποτε άλλου χώρου. Τώρα, είναι απλώς Πέμπτη».

Και από το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Κουτσούμπας τόνισαν: «Η αγωνία του κ. Κουτσούμπα να πρωταγωνιστεί στο Luben είναι κακός σύμβουλος. Δεν περιμέναμε από τον Γραμματέα του ΚΚΕ τέτοιο σεξιστικό παραλήρημα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις