Πολιτική

ΝΔ: Κατηγορεί τον Τσίπρα για «χονδροειδή ψέματα» κατά του Κατσαφάδου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Η αλήθεια είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συστηματικά χρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο. Θα έπρεπε να έχουν μάθει όμως ότι έχει κοντά ποδάρια…” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στα όσα είπαν στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Πάνος Σκουρλέτης για τον υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο.

Η ΝΔ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για “χονδροειδή ψέματα στη Βουλή κατά του υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Κατσαφάδου ότι δήθεν είχε στείλει στο παρελθόν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο νοσοκομείο” και επικαλείται την μαρτυρία του πρύτανη του Πα.Πει. που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Click4more: Ξέσπασμα Κατσαφάδου στη Βουλή: «Ο τρομοκράτης γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ»

“Ύστερα από λίγες ώρες ήρθε η πλήρης διάψευσή του από δήλωση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Αγγ. Κότιου που ήταν παρών στο αναφερόμενο περιστατικό και αναφέρει ότι ο κ.Κατσαφάδος δεν ήταν καν εκεί. Ο κ. Κατσαφάδος παρουσίασε μάλιστα στη Βουλή αθωωτική δικαστική απόφαση. Η πλήρης διάψευση όμως δεν πτόησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σκουρλέτη o oποίος την προσπέρασε σαν να μην υπάρχει” αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Kαι καταλήγει: “Αυτός που δικάζει και καταδικάζει λοιπόν δεν είναι η δικαιοσύνη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη κι όταν η δικαιοσύνη αθωώνει. Ο κ. Τσίπρας, φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ψευδόμενος στη Βουλή, ακόμη και για πραγματικά περιστατικά. Δεν παραπλανήθηκε από συνεργάτες του. Η αλήθεια είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συστηματικά χρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο.”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΘΑ σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν αποδέχεται αναθεωρητικές προσεγγίσεις και τετελεσμένα
Αιχμηρή απάντηση της Αθήνας στον απόηχο των νέων προκλητικών δηλώσεων του Γκιουλέρ για την Αν. Μεσόγειο - «Οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτρεπτική ισχύ»
Φρεγάτα
«ΕΛΑΣ – Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη»: Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τσίπρα αναλαμβάνει η Θεώνη Κουφονικολάκου
Στο επικοινωνιακό επιτελείου του νέου πολιτικού εγχειρήματος του πρώην πρωθυπουργού, ως αναπληρωτές ορίζονται οι: Καρπουχτσής, Μπαλατσούκας, Νυφούδης και Παπαδοπούλου
Η Θεώνη Κουφονικολάκου 49