Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΝΔ: Να παρέμβει η δικαιοσύνη για τις καταγγελίες κατά Πολάκη

ΝΔ: Να παρέμβει η δικαιοσύνη για τις καταγγελίες κατά Πολάκη

Απαντήσεις από την κυβέρνηση και άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη ζητά η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις καταγγελίες του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι υπήρξε απόπειρα ενοχοποίησης του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη από τον κ. Πολάκη.

«Η αποκάλυψη του Προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι η εταιρεία φύλαξης επιχείρησε να αποκτήσει παρανόμως αρχεία του Πρωτοκόλλου της υπηρεσίας με σκοπό αυτά να αλλοιωθούν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη – εφόσον επιβεβαιωθεί – εκθέτει ανεπανόρθωτα την ηγεσία του Υπουργείου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Κόντρα» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για την κατάθεση προϊσταμένου του ΚΕΕΛΠΝΟ

«Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις για αυτήν τη σοβαρότατη καταγγελία και να μας απαντήσει αν όντως υπήρξε απόπειρα ενοχοποίησης του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη από τον κ. Πολάκη. Και προφανώς αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα αυτήν τη σοβαρότατη υπόθεση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Γεωργιάδης κατά Πολάκη

Χθες την κατάθεση του Προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ είχε σχολιάσει μέσω Facebook και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως ο κ. Πουλής κατέθεσε ότι οι εργαζόμενοι έπιασαν την εταιρία φύλαξης επ´αυτοφώρω “να προσπαθεί να αποκτήσει παράνομα όλα τα αρχεία του Πρωτοκόλλου του ΚΕΕΛΠΝΟ” την εποχή που ο ίδιος ήταν υπουργός Υγείας, “με προφανή σκοπό να τα παραδώσουν στον Πολάκη, ώστε να αλλοιωθούν”. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει:

“Η Αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και μετά έκαναν Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της εταιρίας και της διοικήσεως του ΚΕΕΛΠΝΟ. Κέρδισαν τα Ασφαλιστικά, καθώς το Δικαστήριο δέχθηκε ότι πράγματι η εταιρία είναι ύποπτη για την παραποίηση των εγγράφων και επικίνδυνη για να παραμένει στο κτίριο και ότι διέταξε την άμεση απομάκρυνση της εταιρίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ και την ανάθεση της φύλαξης στην Ελληνική Αστυνομία. 6 μήνες μετά, η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ (διορισμένη από τον Πολάκη) όχι μόνον δεν έχει εφαρμόσει την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά έχει δώσει κατ’ εντολήν του κ. Πολάκη εκατομμύρια στην εταιρία αυτή και μάλιστα χωρίς Σύμβαση”.

Κάποιοι αναρωτήθηκαν χθες γιατί έκανα αυτή την ανάρτηση για την πίτα μου στο Κάραβελ στις 05 Φεβρουαρίου και την ανάγκη…

Gepostet von Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis am Donnerstag, 18. Januar 2018

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις