Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΝΔ: Ο Πολάκης είναι ο καθρέφτης του Τσίπρα

ΝΔ: Ο Πολάκης είναι ο καθρέφτης του Τσίπρα

Την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στους δημοσιογράφους σχολιάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ και μάλιστα επιτίθεται στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας ότι ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα.

«Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, όταν πεθαίνουν δύο παιδιά σε ένα κρατικό νοσοκομείο, ο αρμόδιος υπουργός συναισθάνεται την τραγικότητα του γεγονότος και διεξάγει άμεση έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες χάθηκαν. Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο αρμόδιος υπουργός καθυβρίζει τους δημοσιογράφους επειδή του κάνουν ερωτήσεις και γεμάτος θράσος και αλαζονεία δηλώνει ότι δεν θα απολογηθεί σε κανέναν», αναφέρει στην ανακοίνωση η ΝΔ.

Και καταλήγει: «Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Γι’ αυτό και ανέχεται τη συμπεριφορά του, που συνιστά ντροπή για τη Δημοκρατία».

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (30/01/2019) ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στους εκπροσώπους του Τύπου, ξεφεύγοντας – ως συνήθως – από τα αποδεκτά όρια μίας ευπρεπούς συμπεριφοράς για πρόσωπο που κατέχει δημόσιο αξίωμα. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, μπροστά στις κάμερες, χρησιμοποίησε για πολλοστή φορά έντονο ύφος, κατηγορώντας συλλήβδην τους δημοσιογράφους ότι κάνουν διατεταγμένη υπηρεσία.

Ειδικότερα ανέφερε για τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης ότι διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για να εξυπηρετούνται δικοί τους σκοποί και συμφέροντα…

Χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως τσόλια, μπούρδες, ενώ ολοκληρώνοντας το… σόου είπε:

“Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω…”

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Πολάκη σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες του πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, περί πλαστών πτυχίων διοικητή νοσοκομείου, καθώς και για τον τραγικό θάνατο δύο μικρών παιδιών στο νοσοκομείο Λαμίας. «Δεν απαντώ, γιατί να απαντήσω, δεν θα απολογηθώ σε εσάς», είπε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις