Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΝΔ: Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απολογία Βαξεβάνη

ΝΔ: Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απολογία Βαξεβάνη

«Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος κατά του κ. Βαξεβάνη για παράνομες ηχογραφήσεις, θα αναμένουμε με ενδιαφέρον την απολογία του αγαπημένου δημοσιογράφου του Μαξίμου για τις παρακρατικές μεθόδους που χρησιμοποιεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Ίσως να επικαλεστεί και αυτός το «δυνατό μνημονικό» που του επιτρέπει να θυμάται τα πάντα απ´ έξω, όπως μας είπε και ο έτερος αγαπημένος του Μαξίμου κ. Πολάκης στην πρόσφατη συνομιλία του με τον κ. Στουρνάρα».

Υπενθυμίζεται ότι ποινική δίωξη κατά του Κώστα Βαξεβάνη άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευαγγελος Ιωαννίδης σχετικά με το ηχητικό υλικό που αφορούσε στη υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Η σχετική αποκάλυψη για την ποινική δίωξη έγινε από τον Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος μάλιστα αφήνει αιχμές για τη στάση της δικαιοσύνης χαρακτηρίζοντας «πάροδοξο» το γεγονός ότι «η εισαγγελία επί των ημερών του Ηλία Ζαγοραίου διέταξε έρευνα σε βάρος της εφημερίδας μας» χαρακτηρίζοντας το ηχητικό υλικό ώς σημαντικό στοιχείο το οποίο συνέργησε στον σχηματισμό δύο δικογραφιών για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις