Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΝΔ σε Μαξίμου: Απαντήστε για τους αγνοούμενους!

ΝΔ σε Μαξίμου: Απαντήστε για τους αγνοούμενους!

Επανέρχεται η ΝΔ και με απάντησή της στην… απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου, ζητά να υπάρξει τοποθέτηση για τον αριθμό των αγνοουμένων από τις φονικές φωτιές.

Έξι μέρες μετά την τραγωδία από τις φωτιές, η αντιπαράθεση στο πολιτικό σκηνικό έχει ξεκινήσει να αυξάνεται. Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση, το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε και η αξιωματική αντιπολίτευση επανήλθε…

Απάντηση ΝΔ με 16 λέξεις

ΝΔ

Το νέο “χτύπημα” της Πειραιώς είναι… λιτό και ξεκάθαρο. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η μόνη ανακοίνωση που αναμένουν οι πολίτες από την κυβέρνηση είναι αυτή του αριθμού των αγνοουμένων».

Νωρίτερα και μετά την πρώτη ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το κυβερνητικό στρατόπεδο τόνιζε:

“Την ώρα που ακόμη ψάχνουμε τους νεκρούς μας, η NΔ με τα ΜΜΕ που την στηρίζουν έχουν επιδοθεί σε απίστευτη τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος.

Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, οποίος έκανε έκτακτη ενημέρωση στις δυο και μισή, αμέσως μόλις έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής.

Η προσπάθεια της NΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή που ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της, ο οποίος και την καθοδηγεί από το παρασκήνιο”.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις