Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΝΔ στον Πάνο Σκουρλέτη: Μόνο τα μέλη της ΟΝΝΕΔ είναι 10.000 περισσότερα από του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ Φρεγάτες Belharra

Αυστηρή απάντηση από τη ΝΔ στον Πάνο Σκουρλέτη. Αφορμή, η δήλωση του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ότι στο κυβερνών κόμμα δεν υπάρχουν μέλη, είναι «αόρατα».

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ επισημαίνεται ότι «όση χυδαιότητα και αν επιστρατεύσει, δεν θα καταφέρει να γίνει αρεστός στον κύριο Τσίπρα και τους προεδρικούς».

Συγκεκριμένα, η ΝΔ ανακοίνωσε τα ακόλουθα:

«Μετά την εικόνα διάλυσης που παρουσίασε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, οι εμπλεκόμενες πλευρές προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις επιστρατεύοντας το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει να τους ενώ πει: Το μίσος τους για τη Νέα Δημοκρατία. Τελευταίος (όπως αποδείχτηκε ότι συνηθίζει και στις κάλπες) εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης να προσβάλει τις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και τους χιλιάδες πολίτες μας που δραστηριοποιούνται σε αυτές.

Αφού ο κύριος Σκουρλέτης κόπτεται τόσο για τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, τον ενημερώνουμε ότι μόνο τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ξεπερνούν κατά 10.000 τα μέλη που κατάφερε να εγγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωπαραταξιακές τους διαδικασίες. Τον ενημερώνουμε επίσης ότι οι τοπικές μας οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα αποτελούν οργανικό κομμάτι της Κοινωνίας των Πολιτών, αποτελώντας τον σύνδεσμο μεταξύ Κυβέρνησης και κοινωνίας, με έντονη πολιτική και κοινωνική παρουσία στις περιοχές τους.

Ο κύριος Σκουρλέτης θα έπρεπε να είχε μάθει τόσα χρόνια ότι όση χυδαιότητα και αν επιστρατεύσει, δεν θα καταφέρει να γίνει αρεστός στον κύριο Τσίπρα και τους προεδρικούς. Είναι καιρός τόσο για εκείνον, όσο και τους εσωκομματικούς του αντιπάλους να καταλάβουν ότι το πρόβλημά τους δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά το γεγονός ότι οι πολίτες έχουν ξεπεράσει οριστικά τις ιδεοληψίες και τα απωθημένα τους.

Η Νέα Δημοκρατία ενωμένη συνεχίζει να κοιτάει μπροστά, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που ανακύπτουν και διαμορφώνοντας τις προοπτικές για ένα καλύτερο κοινό μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real fm είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι «στη ΝΔ δεν υπάρχουν μέλη, είναι αόρατα».

ΣΥΡΙΖΑ: Όσο και να λοιδορούν θα είναι οι ηττημένοι των εκλογών

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ότι «μόνο τα μέλη της ΟΝΝΕΔ είναι 10.000 περισσότερα από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ», το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο για «κατάσταση πανικού», μετά το 3ο Συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μετά το επιτυχημένο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Αφού δεν της βγήκε η «εξαφάνιση» του Συνεδρίου από το ενδιαφέρον της ελληνικής κοινωνίας, επιχειρεί προσωπικές επιθέσεις κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταίο παράδειγμα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πάνος Σκουρλέτης.

Όμως, όσες επιθέσεις και να εξαπολύσουν η αλήθεια είναι μία: ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναδείχθηκε πιο δυνατός από τη συνεδριακή διαδικασία και προχωρά στην εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση στις 15 Μαΐου, με την παράλληλη εγγραφή νέων μελών.

Όσο και αν φωνάζουν, όποιον και αν επιχειρούν να λοιδορήσουν στη ΝΔ, γνωρίζουν και οι ίδιοι πολύ καλά πως θα είναι οι ηττημένοι των εκλογών που έρχονται. Η επόμενη κυβέρνηση με προοδευτικό πρόγραμμα θα στηρίξει την κοινωνία και δεν θα ψάχνει δικαιολογίες την στιγμή που στη χώρα η πλειοψηφία της κοινωνίας με δυσκολία βγάζει τον μήνα», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις