Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία: Άδωνις κατά Μεϊμαράκη αλλά δεν ζητά την παραίτησή του

Νέα Δημοκρατία: Άδωνις κατά Μεϊμαράκη αλλά δεν ζητά την παραίτησή του

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, διευκρινίζοντας όμως πως δεν ζητάει την παραίτησή του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κληθείς να σχολιάσει τις ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία κάλεσε τον Εύαγγελο Μεϊμαράκη να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες και να συγκαλέσει τα όργανα του κόμματος και φυσικά την Κοινοβουλευτική Ομάδα ακόμα και αύριο.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως κατά την εσωκομματικήπροεκλογική περίοδο, οι 4 υποψήφιοι δεν έχουν κάνει διάλογο για πολιτικά θέμα και ζουν στη σιωπή.

Αναφορικά με τις φωνές για παραίτηση Μεϊμαράκη, ξεκαθάρισε πως δεν ζητάει την παραίτησή του, αλλά αντίθετα ζητά την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου, αφού η ΚΕΦΕ έχει την ευθύνη για το φιάσκο με την εκλογική διαδικασία.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον κ. Μείμαράκη πως ως πρόεδρος του κόμματος θα έπρεπε να είχε διαπιστώσει γρήγορα το πρόβλημα να έχει ενημερώσει τα όργανα και έτσι να προστατέψει τη Νέα Δημοκρατία από αυτο το φιάσκο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε