Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία – Αποτελέσματα: “Αγρίεψε” ο Μεϊμαράκης για τις διαρροές Μητσοτάκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης, το κλίμα… ενότητας μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και Βαγγέλη Μεϊμαράκη πήγε… περίπατο! Διαβάστε τι λένε κύκλοι του τελευταίου στο newsit.gr.

“Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι”, δήλωνε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σήμερα, αφού ψήφισε στον Υμηττό. “Από αύριο, η Νέα Δημοκρατία θα είναι ενωμένη”, έλεγε από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσης αφού ψήφισε στην Κηφισιά. Όλα αυτά μέχρι να υπάρξουν οι πρώτες διαρροές για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, οπότε και το κλίμα ενότητας αποτέλεσε… παρελθόν!

Οι πληροφορίες από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη αρκούσαν για να δημιουργηθεί η ένταση! “Μέχρι τώρα έχουμε ενδείξεις πως υπάρχει ισχυρό προβάδισμα και διακριτή διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη“, έλεγαν οι κύκλοι του υποψήφιου προέδρου.

Αυτές οι διαρροές προκάλεσαν την άμεση διάψευση από την πλευρά του προέδρου της ΚΕΦΕ της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος δήλωσε το εξής: “Όσα γράφονται και λέγονται για προβλέψεις δύο ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ανυπόστατα“.

Σχεδόν… ταυτόχρονα, ήρθε και η “απάντηση” του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Κύκλοι του έταιρου υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζουν “χτύπημα κάτω από τη ζώνη” τις συγκεκριμένες διαρροές από το περιβάλλον Μητσοτάκη και δηλώνουν στο newsit.gr τα εξής: “Δεν είναι έτσι τα πράγματα και η ΚΕΦΕ με την ανακοίνωσή της ανποκατέστησε την πραγματικότητα“.

Το κατά πόσο έχουν βάση οι διαρροές που προαναφέραμε, μένει να αποδειχθεί…

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελάρης
Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε