Πολιτική

Νέα Δημοκρατία – Αποτελέσματα: Ποιος κερδίζει με την σημερινή αποχή

 Μέχρι τις 3 το μεσημέρι περίπου 280.000 ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας είχαν προσέλθει στις κάλπες, στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντίστοιχα, την ίδια ώρα στον α’ γύρο, είχαν ψηφίσει περίπου 105.000 ψηφοφόροι.

Επιπλέον, υπάρχει ο παράγοντας του καιρού, που σήμερα δεν είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά και το γεγονός ότι δεν είναι ανοιχτά τα μαγαζιά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 24
Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε την πορεία μας» – «Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις διεκδικήσεις Άγκυρας και Τρίπολης, αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας Ευρώπης - Κόλπου και ζήτησε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδες»
Κυριάκος Μητσοτάκης