Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Δείπνο σε κρητική ταβέρνα πριν από το 14ο Συνέδριο

Ένα ιδιαίτερο δείπνο πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν από το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ βρέθηκαν καλεσμένοι του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, σε κρητική ταβέρνα στην Αθήνα μαζί με τον εν ενεργεία πρόεδρο της νεολαίας και Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη, σύμφωνα με ανάρτησή του.

Παρών στη «γαλάζια» μάζωξη ήταν και ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, ενώ ανάμεσα στους παρευρισκόμενους οι Βασίλης Μιχαλολιάκος, Γιώργος Βουλγαράκης, Γιάννης Κουλιζάκος, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Πάνος Σιδέρης, Δημήτρης Μαραβέλιας, Χρήστος Κουρούσης, Γιώργος Παπανικολάου, Σάκης Ιωαννίδης, Βασίλης Γεωργιάδης και Κώστας Δέρβος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στο Στρασβούργο, ωστόσο, κάλεσε τηλεφωνικά για «συμμετοχή» στην παρέα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι πολιτικές εξελίξεις αλλά και οι διαδικασίες του Συνεδρίου πρωταγωνίστησαν στη συζήτηση των «γαλάζιων» συνδαιτημόνων, ενώ δεν έλειψαν οι ιστορικές αναδρομές στη διαδρομή τους στα χρόνια της ΟΝΝΕΔ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των καταστατικών αλλαγών που θα τεθούν προς ψήφιση από το 14ο Συνέδριο, αναμένεται οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ να αποτελούν ex officio μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος ως αναγνώριση των διαχρονικών αγώνων της νεολαίας. καλεσμένοι του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν σε Μητσοτάκη: Μοντέλο οικονομικής προόδου η Ελλάδα – «Πιο κοντά από ποτέ οι δύο χώρες»
Ο Γάλλος πρόεδρος κάλεσε τις επιχειρήσεις της χώρας του να επενδύσουν στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στην ευθυγράμμιση των γεωστρατηγικών συμφερόντων ανάμεσα σε Αθήνα και Παρίσι
Μητσοτάκης και Μακρόν 5
Τα μηνύματα Μητσοτάκη και Μακρόν και η «μπετόν αρμέ» αδιαπραγμάτευτη ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής
Ιδιαίτερη σημασία έδωσαν και οι δύο ηγέτες στο άρθρο 42 παράγραφος 7 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο προβλέπει αμοιβαία στρατιωτική συνδρομή μεταξύ κρατών-μελών σε περίπτωση επίθεσης
Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν
Γαλλικά ΜΜΕ: «Στην Αθήνα ο Μακρόν, επανεκκινεί τη στρατηγική εταιρική σχέση Γαλλίας – Ελλάδας»
Ο τηλεοπτικός σταθμός BFM επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στις δηλώσεις των δύο ηγετών αναφορικά με τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και τα όσα ανέφεραν για την ανάγκη επιστροφής της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή
μακρον