Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία: Δείπνο σε κρητική ταβέρνα πριν από το 14ο Συνέδριο

Νέα Δημοκρατία: Δείπνο σε κρητική ταβέρνα πριν από το 14ο Συνέδριο

Ένα ιδιαίτερο δείπνο πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν από το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ βρέθηκαν καλεσμένοι του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, σε κρητική ταβέρνα στην Αθήνα μαζί με τον εν ενεργεία πρόεδρο της νεολαίας και Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη, σύμφωνα με ανάρτησή του.

Παρών στη «γαλάζια» μάζωξη ήταν και ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, ενώ ανάμεσα στους παρευρισκόμενους οι Βασίλης Μιχαλολιάκος, Γιώργος Βουλγαράκης, Γιάννης Κουλιζάκος, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Πάνος Σιδέρης, Δημήτρης Μαραβέλιας, Χρήστος Κουρούσης, Γιώργος Παπανικολάου, Σάκης Ιωαννίδης, Βασίλης Γεωργιάδης και Κώστας Δέρβος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στο Στρασβούργο, ωστόσο, κάλεσε τηλεφωνικά για «συμμετοχή» στην παρέα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι πολιτικές εξελίξεις αλλά και οι διαδικασίες του Συνεδρίου πρωταγωνίστησαν στη συζήτηση των «γαλάζιων» συνδαιτημόνων, ενώ δεν έλειψαν οι ιστορικές αναδρομές στη διαδρομή τους στα χρόνια της ΟΝΝΕΔ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των καταστατικών αλλαγών που θα τεθούν προς ψήφιση από το 14ο Συνέδριο, αναμένεται οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ να αποτελούν ex officio μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος ως αναγνώριση των διαχρονικών αγώνων της νεολαίας. καλεσμένοι του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις