Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία για Δρίτσα: Χυδαίος και προκλητικός – Να πάρει θέση ο Τσίπρας

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ

Η δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα πως «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη» προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.

Η δήλωση του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στο Κανάλι Ένα, όπου κλήθηκε ο Θοδωρής Δρίτσας να σχολιάσει το θέμα με την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα. Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή τη χαρακτηρίζει τις δηλώσεις αυτές «ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος».

Click4more Απίστευτη δήλωση Δρίτσα: Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη

Η Νέα Δημοκρατία τονίζει, επίσης, ότι είναι χυδαίο «να επικαλείται την πολιτική ταυτότητα των θυμάτων» και σημειώνει πως η δήλωση «δεν έχει κανείς τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη» προσβάλει «βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων που έχουν δολοφονηθεί από την οργάνωση και δείχνουν πλήρη περιφρόνηση στον πόνο των οικογενειών που θρηνούν τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων».

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα, τονίζει η Νέα Δημοκρατία, «υπερβαίνουν ακόμη και τα όρια της καμπάνιας υπεράσπισης του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, στην οποία έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Και γι’ αυτό «ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση για τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα στο “Κανάλι Ένα”, ότι κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη, προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων που έχουν δολοφονηθεί από την οργάνωση και δείχνουν πλήρη περιφρόνηση στον πόνο των οικογενειών που θρηνούν τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων. Είναι δε χυδαίο να επικαλείται την πολιτική ταυτότητα των θυμάτων, λες κι έχει κάποιος το δικαίωμα να καταδικάζει σε θάνατο και να δολοφονεί όποιον θέλει.

Οι δηλώσεις του κ. Δρίτσα, είναι ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και υπερβαίνουν ακόμη και τα όρια της καμπάνιας υπεράσπισης του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, στην οποία έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση για τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις