Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για Παύλο Μπακογιάννη: «34 χρόνια μετά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να κάνουμε πραγματικότητα την Ελλάδα του»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Συμπληρώνονται σήμερα 34 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, ενός ανθρώπου που ξεχώρισε για το δημοκρατικό φρόνημα, την ελεύθερη σκέψη και την καθημερινή δράση για την ενότητα και την πρόοδο της πατρίδας μας», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του βουλευτή της ΝΔ από τη «17 Νοέμβρη» στην Αθήνα.

Όπως σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, η μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη παραμένει ζωντανή γιατί οι ιδέες, το ήθος και οι πράξεις του παραμένουν ζητούμενα κάθε δημοκρατικής πολιτείας, κάθε ελεύθερης κοινωνίας, κάθε πραγματικά προοδευτικού ανθρώπου.

«Στη Νέα Δημοκρατία τιμούμε τη μνήμη του όχι μόνο σήμερα, την επέτειο της δολοφονίας του, αλλά κάθε ημέρα, μέσα από τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας, της βίας, του μισαλλόδοξου λόγου και των αδικιών, σε κάθε έκφανσή τους στην κοινωνία», υπογραμμίζει η ΝΔ.

«Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να κάνουμε πραγματικότητα την Ελλάδα του Παύλου Μπακογιάννη, γιατί αυτή ήταν, είναι και θα παραμείνει, η καλύτερη εκδοχή της πατρίδας μας», κατέληξε η Νέα Δημοκρατία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης και Κυρανάκης καλούν τον Τραμπ να παρέμβει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μπορεί να αφήσει ιστορική παρακαταθήκη»
Τα δύο «γαλάζια» στελέχη υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση στη Βρετανία, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια εξέλιξη παρακαταθήκη για τον δυτικό πολιτισμό
Κυρανάκης και Γεωργιάδης 19
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το κόμμα Καρυστιανού: «Δεν συνθέτει, αλλά λειτουργεί με αρχηγικά στερεότυπα»
Κλιμακώνεται η αμφισβήτηση προς την ηγεσία - Τρία ακόμη πρώην στελέχη κάνουν λόγο για έλλειμμα συλλογικότητας, συγκεντρωτική λειτουργία και απόκλιση από τις ιδρυτικές αρχές του κινήματος
Μαρία Καρυστιανού 37
Ινστιτούτο Τσίπρα για ΔΕΔΔΗΕ: Αυξάνονται οι χρεώσεις, αλλά η θωράκιση του δικτύου μένει πίσω
Ανάλυση του ΙΝΑΤ συνδέει τις πρόσφατες πυρκαγιές με τις καθυστερήσεις στην αναβάθμιση του δικτύου διανομής και θέτει ερωτήματα για τις προτεραιότητες της διοίκησης, τις επενδύσεις, τα μερίσματα και την αξιοποίηση των δημόσιων πόρων
O Αλέξης Τσίπρας (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στρατηγική προτεραιότητα η βιομηχανία, στόχος μας το αναπτυξιακό άλμα»
Ο πρωθυπουργός κατά την συνεδρίαση με την Κυβερνητική Επιτροπή Βιομηχανίας τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να επιταχύνει μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις και τεχνολογική αναβάθμιση
Κυριάκος Μητσοτάκης
6
ΕΛΑΣ κατά Άδωνι Γεωργιάδη για την κατάρρευση οροφής στο Νοσοκομείο Κορίνθου: Έργα «επικοινωνιακής βιτρίνας» στο ΕΣΥ
Το περιστατικό στο Νοσοκομείο Κορίνθου, λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια έργων ανακαίνισης από τον υπουργό Υγείας, πυροδοτεί νέα πολιτική αντιπαράθεση για την κατάσταση του ΕΣΥ
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του ΤΕΠ πριν από λίγες ημέρες ΓΡ.ΤΠ.