Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία για ΣΥΡΙΖΑ: Επιχειρεί να προκαταλάβει την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου

Νέα Δημοκρατία για ΣΥΡΙΖΑ: Επιχειρεί να προκαταλάβει την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με την οποία απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Ειδικού Δικαστηρίου του Νίκου Παππά.

Όπως τονίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της «δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ, από το να σπεύσει να προδικάσει και να προκαταλάβει την απόφαση του ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, πανηγυρίζοντας για την πρόταση της εισαγγελέως στην υπόθεση του Νίκου Παππά, ο οποίος θυμίζουμε ότι δικάζεται για παράβαση καθήκοντος για το στήσιμο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και την απόπειρα χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης με συγκατηγορούμενο τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα».

«Η αγωνία της Κουμουνδούρου είναι πρόδηλη και για μια ακόμη φορά ξεπερνά κάθε όριο επιδεικνύοντας μια ακραία και αντιθεσμική συμπεριφορά που προσβάλλει τη λειτουργία του κράτους δικαίου», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Η Νέα Δημοκρατία με αίσθημα σοβαρότητας και ευθύνης δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον ολισθηρό θεσμικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα τοποθετηθεί όσο η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει εκδοθεί η τελική ετυμηγορία.

Θα περιμένουμε την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο θα κρίνει μακριά από επικοινωνιακούς θορύβους και κομματικές σκοπιμότητες», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις