Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για τον «λογογράφο του πρωθυπουργού»: Απροκάλυπτα ασύδοτη κατασκευή ψευδών ειδήσεων

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Documento την Κυριακή (30.102.2022) προκάλεσε την οργισμένη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Η εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη, από Κυριακή σε Κυριακή, κατρακυλά όλο και περισσότερο στον κατήφορο της ψευδολογίας και της καταρράκωσης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

«Επιδίδεται σε μια απροκάλυπτα ασύδοτη κατασκευή ψευδών ειδήσεων, με εμμονικό και ψυχαναγκαστικό μένος εναντίον του πρωθυπουργού. Σήμερα σειρά έχει ο κατά φαντασίαν λογογράφος του πρωθυπουργού. Πρωτοσέλιδο και παρουσίαση teaser ως δεδομένο, ενώ στο ίδιο το άρθρο αναφέρεται ρητά ότι δεν γνωρίζουν αν είναι πράγματι λογογράφος», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γαλλικά ΜΜΕ: «Στην Αθήνα ο Μακρόν, επανεκκινεί τη στρατηγική εταιρική σχέση Γαλλίας – Ελλάδας»
Ο τηλεοπτικός σταθμός BFM επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στις δηλώσεις των δύο ηγετών αναφορικά με τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και τα όσα ανέφεραν για την ανάγκη επιστροφής της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή
μακρον
Τασούλας – Μακρόν στο προεδρικό: Οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας
«Η επίσκεψη Μακρόν σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επέκταση και τη διεύρυνση αυτών των σχέσεων προς όφελος όχι μόνο των δύο λαών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Εμανουέλ Μακρόν