Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία: Οι… τέσσερις συναντώνται στις 5 – Τι διαψεύδει ο Μεϊμαράκης

Νέα Δημοκρατία: Οι… τέσσερις συναντώνται στις 5 – Τι διαψεύδει ο Μεϊμαράκης

Έγινε το… χατίρι του Άδωνι Γεωργιάδη που ζήτησε να γίνει συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Μεϊμαράκης, Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης και ο προαναφερόμενος θα συναντηθούν στις 17:00 στη Βουλή.

Στόχος της συνάντησης των τεσσάρων υποψηφίων και μάλιστα μια ώρα πριν από την έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος είναι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επικρατήσει… γαλήνη στο εσωκομματικό μέτωπο, μετά το ξέσπασα και τα “γαλλικά” του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ.

Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, που όμως εξαιτίας της συνάντησης των τεσσάρων δεν αποκλείεται να καθυστερήσει λίγο. Επισήμως, δεν θα υπάρξει καμία συζήτηση ή αναφορά στα όσα έγιναν χθες (13.10.2015) αλλά θα συζητηθεί η χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία τις επόμενες μέρες στη Βουλή.

Διάψευση Μεϊμαράκη

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη διαψεύδουν σχόλια και δημοσιεύματα που τους εμφανίζουν να αφήνουν υπονοούμενα ή αιχμές περί μεθοδεύσεων με στόχο οικονομικό όφελος κάποιων μέσω της εταιρείας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών.

«Ποτέ δεν ετέθη κάτι τέτοιο από την πλευρά μας. Εμείς θέτουμε μονό θέμα για τα διαδικαστικά και για το διαγωνισμό που αφορά στην εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών», τονίζουν. Επίσης διαψεύδουν δημοσιεύματα σχετικά με υβριστικές αναφορές του κ. Μεϊμαράκη κατά στη χθεσινή του παρέμβαση στην ΚΕΦΕ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε