Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία: Σκληρό ροκ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο νέος αρχηγός, ήδη από την προεκλογική για το κόμμα περίοδο, είχε δώσει το στίγμα στρεφόμενος εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η πρώτη του αναφορά στην Κ.Ο. Του κόμματος ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει δεκανίκι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ με τη σημερινή ανακοίνωση των δύο αντιπροέδρων, των κυρίων Γεωργιάδη και Χατζηδάκη το κόμμα μπαίνει σε ρότα σκληρού ροκ απέναντι στο Μαξίμου.

Το κλίμα, όπως όλα δείχνουν, έχει αλλάξει στη Νέα Δημοκρατία. Πρώτα ήταν η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που έδειξε ότι θέλει αλλαγή, μια αλλαγή η οποία αποτυπώθηκε και στην κάλπη με την κατά πολλούς έκπληξη της επικράτησης Μητσοτάκη η οποία αμέσως φάνηκε να αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις με τη Νέα Δημοκρατία να αποκτά το προβάδισμα μετά από πολύ καιρό.
Το κλίμα ευφορίας που επικρατεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται διατεθειμένος να το εκμεταλλευτεί με στόχο την πλήρη αναδιάρθρωση του κόμματος ώστε ως την πρώτη Μαϊου, μετά την πάροδο των 111 όπως έχει δηλώσει η Νέα Δημοκρατία να αποτελεί ξανά τον βασικό πόλο διακυβέρνησης της χώρας.
Ήδη σχεδιάζεται μάλιστα η επίσπευση του τακτικού συνεδρίου το οποίο σχεδιάζεται για μέσα Μαρτίου ή το αργότερο αρχές Απριλίου με στόχο την ολική επαναφορά του κόμματος.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε