Πολιτική

Nέα Ελληνική Ανόρθωση – Όλη η πλατφόρμα Λοβέρδου

"H εκλογή προέδρου πρέπει να γίνει τις επόμενες ημέρες. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και μεταρρυθμιστικό κόμμα", είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Είναι παράδοξο να μιλάμε για ενιαίο και όλον ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει ακρωτηριαστεί αλλά πρέπει να το ανασυστήσουμε και να το αναστήσουμε”, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η παρουσίαση των θέσεων του κ. Λοβέρδου, που συνοψίζονται στο κείμενο υπό τον τίτλο «Νέα Ελληνική Ανόρθωση», έγινε λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Γ.Παπανδρέου αναμένεται να δεχθεί εισηγήσεις για επίσπευση των διαδικασιών αλλαγής προέδρου.

Παρόντες στην εκδήλωση είναι οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Ραγκούσης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Μάρκος Μπόλαρης, Χρήστος Αηδόνης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Μιχάλης Τιμοσίδης, Θανάσης Οικονόμου, Κώστας Σπηλιόπουλος, Γιώργος Ντόλιος, Χρήστος Πρωτόπαππας, Πάρις Κουκουλόπουλος και Θεοδώρα Τζάκρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ”

Στις 14:30 το μεσημέρι η ανεξάρτητη βουλευτής Λούκα Κατσέλη θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναλύσει τους λόγους που την οδήγησαν να καταψηφίσει το νέο Μνημόνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΣΟΚ: εκλογή αρχηγού άμεσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Νέστορα για την επίθεση στο γραφείο Πλεύρη: «Πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί απέναντι στη βία και την τρομοκρατία»
Η υποψήφια της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα της, ζητώντας ομόθυμη καταδίκη της τρομοκρατίας - Τι είπε για το άρθρο 23 και τις εκλογές
Αφροδίτη Νέστορα
Θεώνη Κουφονικολάκου: Ερωτήματα προς κυβέρνηση και ΑΑΔΕ για «Χωριάτικο» και Pizza Fan
Απαντήσεις για τη διαχείριση καταγγελιών και την πιθανή εμπλοκή στελεχών της φορολογικής διοίκησης ζητεί η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ) του Αλέξη Τσίπρα
Θεώνη Κουφονικολάκου
Γιώργος Φλωρίδης: «Δεν συνδέονται με τις εκλογές οι αποκαλύψεις για τη διαφθορά» – «Θεαματικά τα αποτελέσματα του ελληνικού FBI»
«Θα έπρεπε να σταματήσει η Αστυνομία να παρεμβαίνει και να αφήσουμε την εγκληματικότητα να δρα ανενόχλητη;», διερωτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Γιώργος Φλωρίδης
Κυρανάκης κατά Τσίπρα για «Χωριάτικο»: «Μιλά για εντιμότητα, αλλά έκρυβε υποθέσεις κάτω από το χαλί» – «Εμπλεκόμενος πρώην συνεργάτης του»
Τι είπε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας για τον Ρίζο Ρίζο, την απόσυρση του άρθρου 23 από το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια και τις εκλογές του 2027
Το λογότυπο των φούρνων «Το Χωριάτικο»
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το προεκλογικό κυνήγι του «σταυρού» μπορεί να περιμένει, προτεραιότητα το κυνήγι του κυβερνητικού αποτελέσματος
«Η "Νομιμότητα Παντού" είναι αδιαπραγμάτευτη» τόνισε ο πρωθυπουργός για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής και απάτης που έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
23