Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα κυβέρνηση: Το πρώτο μήνυμα του Παύλου Χαϊκάλη ως υφυπουργός

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του πρωθυπουργού προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εργασίας με αρμοδιότητα τα θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης σε μήνυμά του στο facebook, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ανασχηματιμού.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ένας από τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είχαν διατυπώσει έντονες αντιρρήσεις για τη συμφωνία που είχε έρθει στη Βουλή και μάλιστα θεωρείτο ένας από αυτούς που δεν θα υπερψηφίσει τελικά την εξουσιοδότηση προς τον κ. Τσακαλώτο, ώστε να διαπραγματευτεί στις Βρυξέλλες.

Ωστόσο, μετά από το πολιτικό μασάζ από τον Πάνο Καμμένο ο κ. Χαϊκάλης υπερψήφισε την εξουσιοδότηση και λίγες ημέρες μετά υπερψήφισε και τα προαπαιτούμενα.

Και σήμερα αφού έχουν καμφθεί οι αντιδράσεις του ο κ. Χαϊκάλης αναλαμβάνει υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη θέση του “αντάρτη” κ. Στρατούλη.

Όπως έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: “Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του πρωθυπουργού προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εργασίας με αρμοδιότητα τα θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων.

Έχοντας διατελέσει τα τρία τελευταία χρόνια τομεάρχης κοινοβουλευτικής ευθύνης για θέματα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία θα δώσω τη μάχη προκειμένου να συμβάλλω στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, ώστε να διαμορφωθεί ένα εργασιακό περιβάλλον ισονομίας και αξιοκρατίας με κύριο γνώμονα την εργασιακή ειρήνη και την εργασιακή ηθική”.

 

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του πρωθυπουργού προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εργασ…

Posted by Παύλος Χαϊκάλης on Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε