Πολιτική

Νεο επεισόδιο στο σήριαλ Τατσόπουλου – Αυγής

Με μια ανάρτηση στο facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος απαντά σε σημερινό άρθρο της εφημερίδας Αυγή, το οποίο έχει τίτλο: "Με 50,70 ευρώ αγοράζεις έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γράφει ο Πέτρος Τατσόπουλος:

“‘Ενα ακόμη ηλίθιο ειρωνικό άρθρο με αιχμές εναντίον μου σήμερα στην “Αυγή”, με την υπογραφή αυτή τη φορά του Γιώργου Ανανδρανιστάκη. Ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται, είναι φανατικοί οπαδοί της θεωρίας “Και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο”, τουτέστιν ΚΑΙ να μην με διαγράψουν ΚΑΙ να φύγω μόνος μου. Για να πετύχουν το δεύτερο έχουν ξεκινήσει στην “Αυγή” έναν πόλεμο νεύρων με άρθρα που αφήνουν διαρκώς αιχμές εναντίον μου ότι εξυπηρετώ (συνειδητά ή μη) αλλότρια συμφέροντα: προχτές ο Μουλόπουλος, χτες ο Καρτερός, σήμερα ο Ανανδρανιστάκης. Τους πληροφορώ ότι ματαιοπονούν. Αφού τους υπενθυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε και αν το θελήσει, τους διαβεβαιώνω επίσης ότι ΑΝ φύγω μόνος μου, θα φύγω όταν το κρίνω εγώ και όχι όταν το κρίνουν εκείνοι. Τα παιχνιδάκια περιττεύουν. Την καλημέρα μου, σύντροφοι.”

Στο άρθρο του ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης μεταξύ άλλων γράφει:

“Πάρτε μολύβι και χαρτί και υπολογίστε: 3.600 ευρω πήρε το ΚΟΚΚΙΝΟ από τις φαρμακοβιομηχανίες, δια τις 72 έδρες του ΣΥΡΙΖΑ, μας κάνει 50 ευρώ στρογγυλά κι αν αφαιρέσεις τον Τατσόπουλο που είναι συνεργαζόμενος (με ποιόν;) τα 50 γίνονται 50 και 70 λεπτά και να μην τα υποτιμάτε τα 70 λεπτά γιατί παίρνεις κουλούρι αφράτο από την Ξάνθη και σου περισσεύουν και 10 λεπτά να τα δώσεις στην Μέρκελ να τα δώσει στον Σαμαρά.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τατσόπουλος: ”Ο λαϊκισμός δεν πρέπει να οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ”

Χαμός από τις δηλώσεις του Σφακιανάκη – Τατσόπουλος: Το ξέραμε ότι είναι φασίστας

ΣΥΡΙΖΑ: Το θέμα Τατσόπουλου έχει κλείσει αλλά…

Τατσόπουλος: Δεν παραιτούμαι, ας με διώξουν!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 5
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 85