Πολιτική

Νέο κεντροδεξιό κόμμα ζητά ο Αντώναρος

Για την ανάγκη δημιουργίας ενός φορέα στον χώρο της Κεντροδεξιάς μιλά στην “Αυγή της Κυριακής” ο Ευάγγελος Αντώναρος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Αντώναρος αναφέρθηκε σε ένα κεντροδεξιό κόμμα που «θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των λίγων» και επεσήμανε πως επιβάλλεται η δημιουργία του με βασικές αρχές την εθνική συμφιλίωση και συνεννόηση και τη σταθερή οικονομική ανάπτυξη της χώρας με κοινωνικό πρόσημο.

Μάλιστα, αναρωτήθηκε εάν είναι τυχαίο ότι στη σημερινή Νέα Δημοκρατία «κάποιοι φωνακλάδες με ρίζες στην Ακροδεξιά πήραν από τη μία μέρα στην άλλη -και μάλιστα κατ’ απονομή- ηγετικές θέσεις».

Εξάλλου, επισήμανε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτική συνεννόηση. «Συνεννόηση δεν σημαίνει συμφωνία, δεν σημαίνει ούτε καν συναίνεση. Σημαίνει όμως την αναζήτηση κοινών τόπων, όπου επιβάλλεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, ο κ. Αντώναρος τόνισε ότι «δεν είναι τέλεια», ωστόσο ανέφερε ότι τον βρίσκει «απόλυτα σύμφωνο» η υποχρέωση που ανέλαβε η γειτονική χώρα να αλλάξει το Σύνταγμά της με την απάλειψη όλων των στοιχείων αλυτρωτισμού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Κεραμέως και ΠΑΣΟΚ για το επίδομα ανεργίας: «Λήξαν το θέμα, καμία περικοπή» – «Προσωπική θέση του Μαρινάκη»
Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έβαλε τέλος στα σενάρια για αλλαγές στο βοήθημα και πέρασε στην αντεπίθεση με «καρφιά» για τα εσωκομματικά της Χαριλάου Τρικούπη
Νίκη Κεραμέως
Αλέξης Τσίπρας στο Marianne: Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΕΛΑΣ προειδοποιεί για την άνοδο της Ακροδεξιάς και τον κίνδυνο αποσύνθεσης της ΕΕ - Καλεί τις προοδευτικές δυνάμεις σε κοινό μέτωπο και παρουσιάζει το οικονομικό του σχέδιο με φόρο 1% στην περιουσία του πλουσιότερου 1%
Αλέξης Τσίπρας 19