Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο κοινοβουλευτικό θρίλερ με την τροπολογία για την διαγραφή προστίμων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέο κοινοβουλευτικό θρίλερ με τη βουλευτική τροπολογία που απαλλάσσει τις νέες διοικήσεις των εταιρειών από αστικές ευθύνες που αφορούν λαθρεμπορία από επιχειρήσεις που αποκτούν από ιδιωτικοποιήσεις και έχουν ανοικτές υποθέσεις στην δικαιοσύνη.

Η συνεδρίαση διακόπηκε για δέκα λεπτά προκειμένου τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συλλέξουν υπογραφές προκειμένου η επίμαχη τροπολογία να τεθεί σε ψηφοφορία καθώς δήλωσαν αιφνιδιασμένα από την πρόωρη λήξη της συνεδρίασης καθώς ήταν εγγεγραμμένοι στον κατάλογο να μιλήσουν τέσσερις ακόμα βουλευτές της συμπολίτευσης αλλά αυτοί αποσύρθηκαν με αποτέλεσμα να κλείσει νωρίτερα η συνεδρίαση.

ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη πίσω από αυτή την κίνηση “είδαν” απαράδεκτες μεθοδεύσεις ώστε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην προλάβουν να καταθέσουν προτάσεις ονομαστικής ψηφοφορίας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπροσώπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας που μίλησε για απαράδεκτες μεθοδεύσεις καθώς από το πρωί ζητάμε από τον υπουργό να ξεκαθαρίσει τη θέση του και δεν το έκανε. Το έπραξε πριν μισή ώρα και τώρα μας λέτε ότι κλείνει η διαδικασία. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου από την πλευρά του απείλησε πως εάν το προεδρείο προχωρήσει σε μια τέτοια μεθόδευση το κόμμα του θα αποχωρήσει. Ο προεδρεύων Αντιπρόεδρος Γιώργος Βαρεμένος αναγκάστηκε να διακόψει για 10 λεπτά τη συνεδρίαση ώστε τα κόμματα που θέλουν να έχουν το χρόνο για να καταθέσουν στο προεδρείο τα αιτήματά τους.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό από τον αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό ότι και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συλλέγει υπογραφές για να τεθεί η ψηφοφορία σε ονομαστική ψηφοφορία. Μια κίνηση που ένα επιβεβαιωθεί θέλει να καταδείξει ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό…
Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα….

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε