Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Φτιάχνει νέο κόμμα ο Αλαβάνος – “Άνοιγμα” σε Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνη

Φτιάχνει νέο κόμμα ο Αλαβάνος – “Άνοιγμα” σε Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνη

Στην ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης θα προχωρήσει ο Αλέκος Αλαβάνος, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό με δηλώσεις του. Μάλιστα όπως είπε, πραγματοποιεί συζητήσεις ώστε στον νέο φορέα να συμμετέχουν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Αλέκο Αλαβάνο.

Ο κ. Αλαβάνος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του “Θέμα 104,6” ανακοίνωσε πως η νέα κίνηση θα φτιαχτεί μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

«Μπορείτε να κάνετε ένα μήνα υπομονή; Μέσα στον ένα μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο». Σχετικά με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Αλέκο Αλαβάνο, ανέφερε ότι υπάρχουν συζητήσεις για να συνεργαστούν. “Αν με ρωτάτε υπάρχει χώρος για να είναι μέσα” είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν περιορίζομαι στην Αριστερά”

“Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες της αριστεράς. Δεν αρκεί μια συνεργασίας αριστεράς. Υπάρχουν κινήσεις μέσα στην ελληνική κοινωνία, στο δημοσιογραφικό κόσμο,.. στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης” είπε σχετικά με το “στίγμα” του νέου εγχειρήματος.

«Πιστεύω ότι πρέπει να συσπειρωθούν όλα τα στοιχεία εκείνα που λειτουργούν μέσα στην κοινωνία πάνω σε ένα πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της. Κάθε θετικό στοιχείο, όχι μόνο από το πολιτικό φάσμα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις