Πολιτική

Φτιάχνει νέο κόμμα ο Αλαβάνος – “Άνοιγμα” σε Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνη

Στην ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης θα προχωρήσει ο Αλέκος Αλαβάνος, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό με δηλώσεις του. Μάλιστα όπως είπε, πραγματοποιεί συζητήσεις ώστε στον νέο φορέα να συμμετέχουν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Αλέκο Αλαβάνο.

Ο κ. Αλαβάνος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του “Θέμα 104,6” ανακοίνωσε πως η νέα κίνηση θα φτιαχτεί μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

«Μπορείτε να κάνετε ένα μήνα υπομονή; Μέσα στον ένα μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο». Σχετικά με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Αλέκο Αλαβάνο, ανέφερε ότι υπάρχουν συζητήσεις για να συνεργαστούν. “Αν με ρωτάτε υπάρχει χώρος για να είναι μέσα” είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν περιορίζομαι στην Αριστερά”

“Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες της αριστεράς. Δεν αρκεί μια συνεργασίας αριστεράς. Υπάρχουν κινήσεις μέσα στην ελληνική κοινωνία, στο δημοσιογραφικό κόσμο,.. στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης” είπε σχετικά με το “στίγμα” του νέου εγχειρήματος.

«Πιστεύω ότι πρέπει να συσπειρωθούν όλα τα στοιχεία εκείνα που λειτουργούν μέσα στην κοινωνία πάνω σε ένα πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της. Κάθε θετικό στοιχείο, όχι μόνο από το πολιτικό φάσμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: «Πείτε μας αν μιλούσε ο Ανδρουλάκης με τον Χατζηδάκη» – «Πολιτική αλητεία, ανακαλέστε τα ψεύδη»
«Τον διαψεύδουμε κατηγορηματικά», υπογραμμίζει ο κ. Τσουκαλάς, προσθέτοντας ότι «παζάρια το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει» και αυτό «ας το χωνέψει και ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας»
Νίκςο Ανδρουλάκης 20
Μαρινάκης για Ανδρουλάκη: Ενώ ήταν σε συνεννόηση με εμάς για τις Ανεξάρτητες Αρχές έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση
«Σε δυο βάρκες» πατούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τον κυβερνητική εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη αναφορικά με τις συνεννοήσεις...
Παυλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: «Η πολιτική δεν είναι μανιφέστα, τρέμω τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας»
Απάντησε και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις Ανεξάρτητες Αρχές λέγοντας πως προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τη ΝΔ ενώ έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση, πάτησε σε δύο βάρκες και έπεσε στη μέση
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Γεωργιάδης τρολάρει τον Ανδρουλάκη για το κόκκινο γαρύφαλλο: Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 30