Πολιτική

Νέο κρούσμα συνακροάσεων καταγγέλλει το ΚΚΕ

Για νέο κρούσμα συνακροάσεων κάνει λόγο το ΚΚΕ. Το Κομμουνιστικό Κόμμα με ανακοίνωσή του τονίζει πως το θέμα δεν έχει λυθεί μετά την πρώτη καταγγελία πριν από δύο χρόνια, κι ενώ υπήρξαν κι άλλα κρούσματα αργότερα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει απαράδεκτο το ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει νέα καταγγελία, και τονίζει πως κυβέρνηση και αρμόδιες αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες για την απαράδεκτη καθυστέρηση αποκάλυψης των υπαιτίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Το ΚΚΕ καταγγέλλει το σημερινό νέο κρούσμα τηλεφωνικών συνακροάσεων, στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, με τρίτους, μεταξύ των οποίων και το τηλεφωνικό κέντρο άλλου κόμματος. Προκαλεί τεράστια ερωτηματικά το γεγονός ότι δύο και πλέον χρόνια, μετά το πρώτο κρούσμα, οι αρμόδιες αρχές κωλυσιεργούν απαράδεκτα να καταλήξουν σε πόρισμα.

Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες γι’ αυτή την απαράδεκτη καθυστέρηση αποκάλυψης των υπαίτιων, με αποτέλεσμα τα κρούσματα των τηλεφωνικών συνακροάσεων να συνεχίζονται”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
«Όποιος ισχυρίζεται από οποιοδήποτε κόμμα ότι μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανίσει ή να μειώσει ως διά μαγείας την ακρίβεια, απλά κοροϊδεύει τον κόσμο»
Ο Παύλος Μαρινάκης
ΕΛΑΣ κατά Πιερρακάκη: «Η Ελλάδα της Δεξιάς “προεδρεύει” σήμερα στην Ευρώπη στους χαμηλούς μισθούς»
To κόμμα Τσίπρα υπενθυμίζει τη διαδρομή του ΥΠΟΙΚ από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και κάνοντας λόγο για μεταπήδηση στη «χρυσή παρέα» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 10