Πολιτική

Νέο πλαίσιο κανόνων για το ποδόσφαιρο θέλει η κυβέρνηση

Φυγή προς τα εμπρός επιχειρεί η κυβέρνηση για την υπόθεση του ποδοσφαίρου, καθώς τα όσα έχουν ακολουθήσει την εισήγηση της ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη έχουν προκαλέσει αναταραχή σε κυβέρνηση και ΝΔ - συμπεριλαμβανομένης ασφαλώς και της επίμαχης τροπολογίας για τις ποινές σε περίπτωση πολυιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκρίνει την ανάληψη πρωτοβουλίας με δέσμη μέτρων συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη το τοπίο δεν έχει αποκρυσταλλωθεί. Στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, όπως ακούγεται από αρκετές πλευρές τις τελευταίες ώρες, η απάντηση είναι πως δεν λύνει από μόνη της το πρόβλημα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο τραπέζι βρίσκονται όλες οι επιλογές, δίχως να υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη απόφαση.

Έτσι, κατά τα φαινόμενα, το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μοιάζει μακρινό και δεν αποτελεί προτεραιότητα του πρωθυπουργού, ο οποίος θα εξετάσει μαζί με τους συνεργάτες του τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης όταν επιστρέψει από το Παρίσι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 6
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 218