Πολιτική

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Νέος Γραμματέας ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος μετά τις μαζικές αποχωρήσεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην αναπλήρωση των του Γραμματέα της και των στελεχών που αποχώρησαν.

Ακολουθώντας άλλα κορυφαία στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ και μέλη, ο Γραμματέας της νεολαίας και μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου ανακοίνωσαν πως και αυτοί φεύγουν, αφού διαφωνούν με την πολιτική που έχει χαράξει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σήμερα η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως χρέη Γραμματέα αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, και πως τις επόμενες ημέρες θα αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της οργάνωσης.

«Χθες, μετά την παραίτηση ενός σημαντικού αριθμού στελεχών της Οργάνωσής μας, προχωρήσαμε στην αναπλήρωση των κενών θέσεων και ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος εκλέχτηκε νέος Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου.

Εντός των επόμενων ημερών, πρόκειται να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες των νέων, αλλά και όλων των πολιτών.
Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, επιβάλλουν να προχωρήσουμε και αυτό θα κάνουμε».

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά Κυρανάκη για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Μετεξεταστέος στο εμπορικό και στο ενοχικό δίκαιο»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών έθεσε ζήτημα άρθρου 57 του Συντάγματος, με τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά σε υψηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες» και «βαρύγδουπες αναλύσεις»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Μετωπική Κωνσταντοπούλου και Γεωργιάδη στη Βουλή: «Είσαι φασίστας», «Ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό της»
Η συνεδρίαση της Ολομέλειας έκλεισε μέσα σε κλίμα απόλυτης έντασης, με τη πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να φωνάζει από το έδρανό της και να χτυπά με δύναμη το μικρόφωνο
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 25