Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέος “πόλεμος” Άδωνι – Λάκη! “Όταν έχεις βγάλει τα λεφτά σου στο εξωτερικό…”

Νέος “πόλεμος” Άδωνι – Λάκη! “Όταν έχεις βγάλει τα λεφτά σου στο εξωτερικό…”

Ερωτηθείς για την επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις γεωργιάδης, αναρωτήθηκε αν «η χυδαία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε τυχαία» και προσέθεσε πως ο γνωστός σατυρικός ηθοποιός θα πρέπει να είναι πιο… προσεκτικός.

“Δεν θέλω να μπω στην κουβέντα περί αναπήρων και όλο αυτό που άνοιξε”, είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Λάκη Λαζόπουλο. Για να συνεχίσει: “Αλλά η χυδαιότητα στην πολιτική έκφραση είναι ωραίο πράγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν με ενδιαφέρει ο κ. Λαζόπουλος καθόλου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ενδιαφέρει…”.

Ακολούθως, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε ένα παλαιότερο άρθρο του Λάκη Λαζόπουλου, με το οποίο ο γνωστός ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό δέχεται σφοδρά πυρά από τη Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυε σφοδρή επίθεση εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη -και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γεωργιάδη: “Είχε γράψει ένα άρθρο ο κ. Λαζόπουλος, είχε περιγράψει τον εαυτό του ως το αθώο, σιωπηλό σπουργιτάκι, δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει. Ήταν το αθώο, σιωπηλό σπουργιτάκι που καθόταν ήσυχο στο κλαδί του κι ήρθε ο μαύρος κόραξ -ο μαύρος κόραξ ήμουν εγώ- και τον έκραξε και τον έβγαλε από την αθωότητα του. Λοιπόν, αυτό το αθώο, ανυπεράσπιστο, μικρό σπουργιτάκι με το όνομα Λάκης καλά θα κάνει να είναι πιο προσεκτικός, διότι όταν έχεις βγάλει τα λεφτά σου στο εξωτερικό, κατά δική του παραδοχή μετά από δική μου ερώτηση, και άρα εσύ, αν η Ελλάδα καταστραφεί, απλώς θα γίνεις πλουσιότερος κ. Λάκη, πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός“.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε