Πολιτική

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Ορφέας Γεωργίου – Οι πρώτες δηλώσεις και η αγκαλιά με τον Παύλο Μαρινάκη

Ο Ορφέας Γεωργίου εξελέγη νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από το 13ο συνέδριο της οργάνωσης νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, διαδεχόμενος τον Παύλο Μαρινάκη.

Μετά την ανακήρυξή του, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου δήλωσε: «Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και περήφανος για την ευθύνη που αναλαμβάνω.

Η ΟΝΝΕΔ είναι η μεγαλύτερη και πιο δυναμική πολιτική νεολαία της Ελλάδας και της Ευρώπης και ελπίζω πως όλοι μαζί ενωμένοι θα την ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά, συνδιαμορφώνοντας το μέλλον μας στην Ελλάδα του 2030».

Orfeas Georgiou neos proedros ONNED

Orfeas Georgiou neos proedros ONNED

Νωρίτερα, κατόπιν συνεδρίασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του 13ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, διαπιστώθηκε ότι μόνη υποψηφιότητα για την προεδρία ήταν εκείνη του Ορφέα Γεωργίου, του οποίου η υποψηφιότητα υπογράφηκε από το 88,6% των συνέδρων.

Orfeas Georgiou neos proedros ONNED

Orfeas Georgiou neos proedros ONNED

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το άρθρο 35 εδ. γ’ του Κανονισμού Λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, το οποίο ορίζει ότι «σε περίπτωση που ο αριθμός υποψηφιοτήτων ισούται με τον αριθμό των υπό εκλογή θέσεων, δεν πραγματοποιείται εκλογική διαδικασία αλλά ο/η υποψήφιος/α ή οι υποψήφιοι ανακηρύσσονται από την αρμόδια για την εν λόγω εκλογική διαδικασία ΚΕΦΕ», ανακοινώνεται ότι νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο Ορφέας Γεωργίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Εγκαινιάζεται το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών – Στόχος οι επενδύσεις 1 δισ. σε τεχνολογία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
To Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών (HIIF) αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του Υπερταμείου, με στόχο να προσελκύσει επενδύσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε στη ΝΔ – «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα»
«Μακριά από ταμπέλες και δόγματα ενώνουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή των πολιτών και ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προσχώρηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 359
Η Νίκη απομακρύνει τον βουλευτή Νίκο Βρεττό από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Αν διαγραφώ, θα ανεξαρτητοποιηθώ»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, αιτία για την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας ήταν η απόφασή του να υποστηρίξει την πρόταση της ΝΔ για τη θέση του προέδρου της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός 1