Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νικήτας Κακλαμάνης: «ποιο success story»;

Νικήτας Κακλαμάνης: «ποιο success story»;

Δεν έχει τέλος η κόντρα του Νικήτα Κακλαμάνη με τον Γιάννη Στουρνάρα, για τον οποίο εξακολουθεί να πιστεύει ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας πως πρέπει να φύγει από το Υπουργείο Οικονομικών.

«Το success story έχει περάσει πλέον στο παρελθόν», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξαπολύοντας νέες βολές κατά του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης. Μιλώντας στο «Βήμα FM», ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «κοροϊδία» σχετικά με τα περί ανάπτυξης. Και παράλληλα, επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας, λέγοντας μάλιστα ότι ο μόνος τρόπος να μην είναι υποψήφιος είναι να υπάρξουν τριπλές εκλογές.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε λόγο, επίσης, για εικόνα ασυνεννοησίας στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης: «Άλλα μας είπε ο κ. Μαυραγάνης στη Βουλή και άλλα λέει τώρα ο κ. Σταϊκούρας και άλλα άκουσα από τον κ. Στουρνάρα», είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι δεν ξέρει τελικά τι γίνεται στο υπουργείο Οικονομικών…

Δεν δίστασε, μάλιστα, να πάει ένα βήμα παραπέρα την κόντρα του με τον υπουργό Οικονομικών, υπενθυμίζοντας πως όταν είχε πει στη Βουλή για τον Γιάννη Στουρνάρα ότι «ματαιοπονεί πως δεν θα τον αλλάξουμε», έπεσαν να τον φάνε, ακόμη και «παπαγαλάκια» από το κόμμα του. Και πρόσθεσε ότι τώρα, «είναι πολύ πιο επίκαιρο».

Ασυνεννοησία στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης βλέπει ο Νικήτας Κακλαμάνης, χαρακτηρίζοντας πιο επίκαιρη από ποτέ παλαιότερη ατάκα του περί αλλαγής του Γιάννη Στουρνάρα!

Ο «Καραμανλικός» βουλευτής της ΝΔ, όπως ήταν αναμενόμενο, σχολίασε και τις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης Καραμανλή, που διατυπώθηκαν εκ νέου στο πρόσφατο διήμερο συμπόσιο του κόμματος και, μάλιστα, από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κ. Κακλαμάνης μίλησε για «φιλολογία σχετικά με το ποιος φταίει ή δεν φταίει» και τάχθηκε υπέρ της διερεύνησης από τη Βουλή των λόγων για τους οποίους μπήκε η χώρα στο μνημόνιο, καθώς εδώ και μήνες έχει σταλεί στο Κοινοβούλιο σχετική δικογραφία από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι και ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δυσαρεστηθεί αν γίνει σήμερα εξεταστική επιτροπή», δήλωσε με νόημα και τόνισε ότι ο έλεγχος πρέπει να ξεκινήσει από το 2000, κάτι που η ΝΔ το έχει αποδεχθεί. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, θα θέσει ο ίδιος το ζήτημα.

Σε ό,τι αφορά τις δημοτικές εκλογές, ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας επανέλαβε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος, διευκρινίζοντας ότι μόνο αν προκύψουν τριπλές εκλογές, κάτι που δεν θεωρεί πιθανό, όπως είπε, ενδεχομένως να προσπαθήσει να επανεκλεγεί στην κεντρική πολιτική σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακλαμάνης σε Στουρνάρα: Δεν θέλουμε να σε ανατρέψουμε, να σε αλλάξουμε θέλουμε!

Έξαλλος ο Κακλαμάνης με τον Στουρνάρα: Δεν είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή!

Κακλαμάνης σε Καμίνη: Διαλέξτε… δήμαρχος ή τραπεζίτης;

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε