Πολιτική

Νίκος Αναδιώτης για Κυριάκο Βελόπουλο: «Δεν είμαστε προσωποκεντρικοί, αυτός έχει logo με το πρόσωπό του»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πυρά κατά του Κυριάκου Βελόπουλου εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής της «Νίκης», Νίκος Αναδιώτης αναφορικά με τα αποτελέσματα των χτεσινών (10.06.2024) Ευρωεκλογών.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ακροδεξιού κόμματος προκειμένου να μιλήσει για τη χθεσινοβραδινή εκλογική αναμέτρηση και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κυριάκου Βελόπουλου, κάνοντας το δικό του αιχμηρό σχόλιο.

«Μας χωρίζουν πάρα πολλά πράγματα. Θα του δώσω τα συγχαρητήριά μου, γιατί έκανε μία μεγάλη προσπάθεια και αυτή ανταμείφθηκε. Ένα πράγμα όμως που μας χωρίζει από εδώ ως τον πλανήτη Άρη είναι ότι εμείς δεν είμαστε ένα προσωποκεντρικό κόμμα», δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Όσοι έχουν παρακολουθήσει και τη διακαναλική μας συνέντευξη Τύπου θα καταλάβουν ότι είμαστε το πιο δημοκρατικό. Υπάρχουν λόγοι, ας μην το αναλύσω τώρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως χθες ήταν ότι, όταν πήρα στα χέρια μου τα ψηφοδέλτια και πριν βάλω το δικό μου στον φάκελο, παρατήρησα ότι το logo της Ελληνικής Λύσης έχει το πρόσωπο του κυρίου Βελόπουλου. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό», σχολίασε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Εγώ ήθελα να νιώθω ότι μέχρι να κλείσουν οι κάλπες έκανα το καλύτερο δυνατό που μπορούσα. Σίγουρα βοηθάει η δημοσιότητα αλλά κάποιοι έμειναν εκτός», τόνισε αμέσως μετά ο Νίκος Αναδιώτης για τη δική του εκλογική προσπάθεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού: «Υποβαθμίζεται η συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
Η πρώην συνεργάτιδα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» απαντά στις αναφορές για τα στελέχη που αποχώρησαν και παρουσιάζει αναλυτικά τη δουλειά της στον Τομέα Πολιτισμού - «Δεν διαγράφονται αναδρομικά ο χρόνος, η εργασία, οι πρωτοβουλίες και οι ιδέες»
Αυγερινός, Μουτσάτσου και Καρυστιανού
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 36
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας 31
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 38