Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νίκος Ανδρουλάκης για Χρήστο Ράμμο: Αδιανόητο να στοχοποιούνται βάναυσα όσοι θυσιάζονται για τις ανεξάρτητες αρχές

Νίκος Ανδρουλάκης για Χρήστο Ράμμο: Αδιανόητο να στοχοποιούνται βάναυσα όσοι θυσιάζονται για τις ανεξάρτητες αρχές

Στήριξη στον Χρήστο Ράμμο έσπευσε να δώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Αναφερόμενος στον επικεφαλής της ΑΔΑΕ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής τόνισε πως είναι με «εκείνους που θυσιάζουν όλα για την κοινωνική ειρήνη, την ευημερία και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης παρείχε υποστήριξη προς τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, που βρίσκεται στο στόχαστρο επικρίσεων.

«Είναι αδιανόητο να στοχοποιούνται με έναν βάναυσο τρόπο άνθρωποι, οι οποίοι αγωνίζονται για τις ανεξάρτητες αρχές και τα δικαιώματα του πολίτη» είπε ο κ. Ανδρουλάκης και επεσήμανε αιχμηρά πως «με έναν τρόπο, που θυμίζει απόλυτα την προηγούμενη κυβέρνηση. Και το λέω διότι σήμερα έχω συγκλονιστεί από τα πρωτοσέλιδα κάποιων εφημερίδων διότι είναι τα ίδια με άλλο χρώμα από αυτά επί ΣΥΡΙΖΑ πριν από μερικά χρόνια».

Ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ανέφερε ότι «είναι αδιανόητο σε μια ευρωπαϊκή κοινωνία όποιος δεν υπηρετεί το αφήγημα και την εισήγηση της κεντρικής εξουσίας να βάλλεται ηθικά και πολιτικά. Αυτό δεν είναι ένα κανονικό ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα» και διατύπωσε το δίλημμα των επόμενων εκλογών:

«Ή με αυτούς που είναι ικανοί για όλα αρκεί να έχουν μια θέση εξουσίας εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, εις βάρος των θεσμών και της Δημοκρατίας ή με αυτούς που είναι ικανοί να τα θυσιάσουν όλα για να υπάρχει κοινωνική ειρήνη, ευημερία και σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πατρίδα».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέληξε προσδιορίζοντας τη θέση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: «Αυτή η παράταξη ήταν πάντα στην όχθη του δεύτερου κρίσιμου πολιτικού συστήματος, που κράτησε εν τέλει τη χώρα στη ζώνη του ευρώ», τόνισε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις