Site icon NewsIT
15:27 Παρασκευή 29 Μαΐου 2026

Νίκος Ανδρουλάκης στα Άγραφα: Το όραμα και ο αγώνας για την πολιτική αλλαγή ταυτίζονται με την Ελλάδα της περιφερειακής ανάπτυξης

«Χρέος μας είναι ένα νέο σχέδιο περιφερειακής ανάπτυξης, που θα βελτιώσει τη ζωή όλων των Ελλήνων» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ από τα Άγραφα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στα Άγραφα

Γρ. ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ / EUROKINISSI

«Για το ΠΑΣΟΚ, το όραμα και ο αγώνας για την πολιτική αλλαγή ταυτίζονται με την Ελλάδα της περιφερειακής ανάπτυξης», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, από τα Άγραφα, όπου περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής (29.5.26). 

Πρώτος σταθμός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, ήταν το δημοτικό σχολείο Αγράφων με τους λιγοστούς πια μαθητές. Παράλληλα, επισκέφτηκε και το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στη Βίνιανη/

«Εδώ, στα περήφανα Άγραφα, όπου σφραγίστηκε το έπος της εθνικής αντίστασης, εδώ που συγκροτήθηκε η πρώτη κυβέρνηση της ελεύθερης Ελλάδας», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας πως «στην Ευρυτανία, αλλά και σε πολλές άλλες ορεινές περιοχές της Ελλάδας, υπάρχει μια έντονη δημογραφική κρίση, που φτάνει στα όρια της κατάρρευσης», καθώς «χιλιάδες νέοι άνθρωποι επιλέγουν την εσωτερική ή την εξωτερική μετανάστευση».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με κατοίκους των Αγράφων Γρ. ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ / EUROKINISSI
Γρ. ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ / EUROKINISSI

«Το κόστος παραγωγής, η έλλειψη υποδομών, ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό κράτος, -τη δημόσια υγεία, τη δημόσια παιδεία-, αλλά και τα δίκτυα μεταφορών, δυσκολεύουν καθημερινά τη ζωή τους», τόνισε.

«Για εμάς, λοιπόν, χρέος είναι ένα νέο σχέδιο περιφερειακής ανάπτυξης, που θα βελτιώσει τη ζωή όλων των Ελλήνων, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες ορεινές περιοχές», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης και επισήμανε ότι «γι’ αυτό, λοιπόν, για το ΠΑΣΟΚ, το όραμα και ο αγώνας για την πολιτική αλλαγή ταυτίζονται με την Ελλάδα της περιφερειακής ανάπτυξης. Μια Ελλάδα με ελπίδα και προοπτική για όλους τους Έλληνες».  

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version