Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Νίκος Ανδρουλάκης στο LiveNews: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι το βράδυ της Κυριακής ο μεγάλος νικητής

Νίκος Ανδρουλάκης στο LiveNews: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι το βράδυ της Κυριακής ο μεγάλος νικητής
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ήταν καλεσμένος στο LiveNews το απόγευμα της Τρίτης (4/6/24), πέντε ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές

«Είμαι αισιόδοξος. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το βράδυ των Ευρωεκλογών θα πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας τη συνέντευξή του στο LiveNews.

Για τις δημοσκοπήσεις, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε:

«Εμείς θα είμαστε πολύ πάνω και από τις ευρωπαϊκές και από τις εθνικές εκλογές» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας για το αποτέλεσμα που θεωρεί ότι θα φέρει η κάλπη της Κυριακής.

«Η πολιτική του κυρίου Μητσοτάκης δημιουργεί τη μεγαλύτερη αύξηση κερδών εις βάρος της μεσαίας τάξης» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι «κάτι πρέπει να κάνουμε. Η ανάπτυξη δεν είναι κάποιοι να θησαυρίζουν».

«Να σκεφτεί ο πολίτης πώς μεταφράζεται η ψήφος του, για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας για τις Ευρωεκλογές της 9η Ιουνίου, στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ο κύριος Κασσελάκης έχει ένα ταλέντο. Εμφανίζει τις υποχρεώσεις του ως παραχωρήσεις. Πήγε στρατό, έκανε σόου. Κάνει πόθεν έσχες, το παρουσιάζει ως παραχώρηση. Όλο αυτό το σόου βοηθάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σε ερώτηση για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι το βράδυ της Κυριακής ο μεγάλος νικητής. Βάζω στόχο να έχει ο λαός μια προοδευτική δύναμη αξιόπιστη απέναντι στη ΝΔ»…

Και ο κύριος Ανδρουλάκης κατέληξε: «Πιστεύω ότι όταν ο απλός πολίτης καταλάβει ότι είμαστε πιο χρήσιμοι και εγώ θα γίνω πρωθυπουργός και η δημοκρατική παράταξη θα κυβερνήσει».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις